L'Huile Légère - Elixir Ultime - Kiilto - Pörröisyyden vähentäminen - Kérastase – Hiustenhoitotuotteet, hiustenhoito, hiusanalyysi ja ammattimainen hiusmuotoilu

Kiilto, Pörröisyyden vähentäminen

L'Huile Légère
Elixir Ultime

Tämä ylevöittävä kaksivaiheinen öljysuihke sopii hennoimmille hiustyypeille. Sen koostumus sisältää Intra-Cylanea®, joka antaa elottoman näköisille hiuksille tuuheutta, rakennetta ja kiiltoa. Hoitava koostumus, joka sisältää marulaöljyä, kameliaöljyä ja maissinjyväöljyä, antaa hiuksille aktiivista ravitsemusta, jotka vaikuttavat syvällä hiuksessa pitkäkestoisin tuloksin. Kiillottoman hennot ja normaalit hiukset tulevat hoidetuiksi syvältä, ja öljysuihke auttaa kontrolloimaan pörröisyyttä jopa 96 tunnin ajan 80 % ilmankosteudessa. Hiukset saavat houkuttelevaa tuoksua ja hehkuvaa kiiltoa.

100 ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO

KAMPAAMOKOKEMUKSET

Elixir Ultime: kallisarvoisten öljyjen antamaa kiiltoa

Tämä viisivaiheinen hoitorituaali tarjoaa kallisarvoisten öljyjen kaikki hyödyt. Rituaalissa käytetään mediassa ylistettyä Elixir Ultime -öljyä, josta sekoitetaan yksilölliset yhdistelmät juuri sinun hiuksillesi. Rentouttava hieronta ja yksilöllinen oil zoning -tekniikka edistävät öljyn vaikuttavien aineiden imeytymistä. Tuloksena on vahvemmat, pehmeämmät ja upeat, luonnollisen kiiltävät hiukset.

Jokainen vaihe on yksilöity erikseen öljyjen avulla, mikä tekee hoitoelämyksestä ainutlaatuisen ja juuri sinun hiuksillesi täydellisesti sopivan. Kampaajasi valitsee hiuksillesi parhaiten sopivan Elixir Ultime -öljyn ja muokkaa sen annostusta kuhunkin vaiheeseen. Hiuksista tulee kevyen tuntuiset, lämmön aiheuttamilta vaurioilta suojatut ja täydellisen kiiltävät.

Tutustu kampaamokokemuksiin

PALVELUT

Henkilökohtainen hoito

Illustration 1 for the Kerastase two zones block

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Illustration 2 for the Kerastase two zones block

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.

Etsi jälleenmyyjä ETSI KAMPAAMO

Etsi sinua lähellä oleva Kérastase-kampaamo, jossa saat henkilökohtaisen hiusanalyysin ja voit tutustua hiusrituaaleihin sekä ostaa tuotteita.