Spray à Porter - Styling - Tekstuuri - Kérastase – Hiustenhoitotuotteet, hiustenhoito, hiusanalyysi ja ammattimainen hiusmuotoilu
Spray A Porter Styling 150ml 01 Kerastase Spray A Porter Styling 150ml 01 Kerastase

Tekstuuri

Spray à Porter
Styling

Spray à Porter on joustavasti kiinnittävä lämpösuojan sisältävä suihke rentojen laineiden muotoiluun. Tuote antaa hiuksille tekstuuria ja puolimatan pinnan jättämättä niitä tahmeiksi.

150 ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO
Generic image to illustrate Kerastase products benefits
  • Rennot laineet
  • Ei jätä hiuksia tahmean tuntuisiksi
  • Lämpösuoja
  • Antaa tekstuuria
  • Ei tahmaa
  • Joustava kiinnitys

Pyyhekuivat hiukset: suihkuta tuotetta hiuksiin ja puristele hiuksia käsin luodaksesi pehmeitä laineita. Kuivat hiukset: pidä suutinta 15 cm:n päässä hiuksista ja suihkuta lyhyin painalluksin. Muotoile sormenpäillä.

Tärkeimmät ainesosat

  • Intracylane®: luo kestävän verkoston solujen välille auttaen kasvattamaan jokaisen hiuskuidun halkaisijaa.
  • Keramidit: voimistavat kuitua, kosteuttavat ja tekevät siitä taipuisan.
  • Ksyloosi: tunnetaan lämmöltä suojaavista ominaisuuksistaan, jotka ylläpitävät hiusten laatua.

Ainesosien täydellinen luettelo

Aqua / Water – Magnesium Sulfate – Alcohol Denat. – Peg-40 Hydrogenated Castor Oil – Phenoxyethanol – Benzyl Salicylate – Xylose – Limonene – Benzyl Alcohol – Linalool – Citronellol – Geraniol – Hexyl Cinnamal – Hydroxycitronellal – Alpha-Isomethyl Ionone – Citric Acid – Parfum / Fragrance

Muotoilurutiini

Runsaiden, kiiltävien ja luonnollisesti liikkuvien hiusten salaisuus ovat laadukkaat tuotteet ja yksilöllinen hiusmuotoilu. Tutustu tarpeisiisi soveltuviin muotoilutuotteisiin.

Löydä hiuksillesi parhaiten sopivat tuotteet.
Tutustu kaikkiin tuotteisiin
0
0
L'Incroyable Blowdry Creme Styling 125ml 01 Kerastase

L'Incroyable Blowdry Crème

Tämä lämmöstä aktivoituva muotoiluvoide on täydellinen ratkaisu paksuille ja kurittomille hiuksille. Se muotoilee kolme kertaa nopeammin lämmön avulla*, silottaa ja suojaa lämmöltä sekä mahdollistaa muotoilun uudelleen lisäämättä tuotetta.

LISÄTIETOJA
0
0
Laque Couture 300ml 01 Kerastase

Laque Couture

Laque Couture -hiuskiinne soveltuu kaikille hiustyypeille, jotka tarvitsevat kiinnitystä ja kiiltoa. Se vähentää pörröisyyttä ja hallitsee yksittäisiä karkailevia suortuvia pitäen hiukset pehmeinä.

LISÄTIETOJA
0
0
VIP Volume in Powder Styling 250ml 01 Kerastase

VIP Volume in Powder

VIP Volume in Powder -suihke soveltuu kaiken tyyppisille volyymia kaipaaville hiuksille. Sen koostumus antaa hiuksille välittömästi upeaa tuuheutta ja luonnollisen mattapintaisen lopputuloksen.

LISÄTIETOJA

Kampaamokokemukset

Fusio-Dose: välitön muutos

Fusio-Dose-rituaali on yksilöllisin Kérastasen tarjoama palvelu, ja se on saatavilla ainoastaan kampaamoissa. Erilaisia hoitoyhdistelmiä on jopa 20, ja niiden tulokset ovat välittömiä. Hoito voidaan kohdistaa kahteen hiusongelmaan, kuten kuivuuteen, vaurioihin, pörröisyyteen, ohuuteen tai kiillottomuuteen. Hoitorituaali alkaa hiusanalyysillä, jossa määritetään kaksi hiuksiisi liittyvää tavoitettasi. Sitten kampaajasi valitsee neljästä tiivisteestä sopivan pohjan, jonka vaikutus kohdistuu ensimmäiseen tavoitteeseen. Se yhdistetään johonkin viidestä boosterista toisen hiuksiin liittyvän tavoitteesi täyttämiseksi. Tulokset ovat välittömiä ja ennennäkemättömiä.

Tutustu kampaamokokemuksiin

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Illustration 1 for the Kerastase two zones block

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Illustration 2 for the Kerastase two zones block

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.

Etsi jälleenmyyjä ETSI KAMPAAMO

Etsi sinua lähellä oleva Kérastase-kampaamo, jossa saat henkilökohtaisen hiusanalyysin ja voit tutustua hiusrituaaleihin sekä ostaa tuotteita.