Masque UV Défense Active - Soleil - Aurinko- ja UV-suoja - Kérastase – Hiustenhoitotuotteet, hiustenhoito, hiusanalyysi ja ammattimainen hiusmuotoilu
Masque UV Defense Active Soleil 200ml 01 Kerastase Masque UV Defense Active Soleil 200ml 01 Kerastase

Aurinko- ja UV-suoja

Masque UV Défense Active
Soleil

Masque UV Défense Active on värikäsitellyille hiuksille kehitetty after sun -hoitoaine. Intensiivinen vaurioita torjuva hoitotuote suojaa auringon aiheuttamilta vaurioilta ja korjaa hiuksia syvältä.

200 ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO
Generic image to illustrate Kerastase products benefits
  • Vahvistaa hiuskuitua
  • Korostaa vaaleita raitoja
  • Suojaa värjättyjä hiuksia tehokkaasti
  • Suojaa auringon haitallisilta vaikutuksilta

Käytä pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Hiero pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa 3–5 minuutin ajan. Vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

Illustration of How to apply a Masque Kerastase
Tärkeimmät ainesosat

Filtre Photo-Defense:

  • Kationiset polymeerit: palauttavat hiuskuitujen pinnan.
  • UV-suodattimet: suojaavat auringon haitallisilta vaikutuksilta.

Ainesosien täydellinen luettelo

Aqua / Water – Hydroxypropyl Starch Phosphate – Quaternium-87 – Stearyl Alcohol – Behentrimonium Chloride – Amodimethicone – Phenoxyethanol – Camphor Benzalkonium Methosulfate – Candelilla Cera / Candelilla Wax – Methylparaben – Trideceth-5 – Trideceth-10 – Chlorhexidine Digluconate – Hexyl Cinnamal – Butylphenyl Methylpropional – Linalool – Benzyl Salicylate – Limonene – Ci 15985 / Yellow 6 – 2-0leamido-1,3-0ctadecanediol – Citronellol – Sodium Hydroxide – Ci 17200 / Red 33 – Parfum / Fragrance

Kampaamokokemukset

Fusio-Dose: välitön muutos

Fusio-Dose-rituaali on yksilöllisin Kérastasen tarjoama palvelu, ja se on saatavilla ainoastaan kampaamoissa. Erilaisia hoitoyhdistelmiä on jopa 20, ja niiden tulokset ovat välittömiä. Hoito voidaan kohdistaa kahteen hiusongelmaan, kuten kuivuuteen, vaurioihin, pörröisyyteen, ohuuteen tai kiillottomuuteen. Hoitorituaali alkaa hiusanalyysillä, jossa määritetään kaksi hiuksiisi liittyvää tavoitettasi. Sitten kampaajasi valitsee neljästä tiivisteestä sopivan pohjan, jonka vaikutus kohdistuu ensimmäiseen tavoitteeseen. Se yhdistetään johonkin viidestä boosterista toisen hiuksiin liittyvän tavoitteesi täyttämiseksi. Tulokset ovat välittömiä ja ennennäkemättömiä.

Tutustu kampaamokokemuksiin

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Illustration 1 for the Kerastase two zones block

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Illustration 2 for the Kerastase two zones block

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.

Etsi jälleenmyyjä ETSI KAMPAAMO

Etsi sinua lähellä oleva Kérastase-kampaamo, jossa saat henkilökohtaisen hiusanalyysin ja voit tutustua hiusrituaaleihin sekä ostaa tuotteita.