Hair diagnosis tool Kérastase with Emily Background
ONLINE ANALYYSI

ONLINE HIUSANALYYSI

Kérastasen online hiusanalyysityökalu auttaa sinut oikeille jäljille löytääksesi täydellisen hiustenhoitorutiinin.


KAUNIIT HIUKSET ALKAVAT HYVÄSTÄ ANALYYSISTA


Tämän takia loimme online analyysityökalun hiuksille. Se on hauska ja nopea tapa ilmaista hiushuolesi ja saada perusteellinen hiusrutiini noin 2 minuutissa. Keräämme tarvittavan tiedon hiustesi koostumuksesta, kunnosta, huolista ja elämäntavasta, jotta pääset kohti terveimpiä ja kauniita hiuksia. Voit myös ostaa suosittelemiamme tuotteita heti. Tulokset voivat muuttaa hiuksiasi!

2 MINUUTTIA HIUSTESI ELÄMÄNMUUTOKSEEN!

Emily with advanced algorythm for her hairMietitkö mikä Kérastasen tuotteista sopii parhaiten hiustarpeisiisi? Onko sinun vaikea löytää hiuksillesi täydellistä shampoota?

Ei huolta! Loimme hienostuneen online analyysityökalun, joka perustuu kehittyneeseen algoritmiin. Hiusanalyysimme auttaa sinua löytämään täydellisen hiustenhoitorutiinin!

RÄÄTÄLÖITY ANALYYSI ON SALAISUUS KAUNIISIIN HIUKSIIN

Vuodesta 1964 Kérastase on soveltanut perusteellista analyysia luksus-hiustenhoidossa. Lähestymistapa oli silloin mullistava, ja on säilynyt ratkaisevana osana hiusmenetelmiämme. Nopeatempoinen elämämme ja vaihtelevat ympäristöt muuttavat jatkuvasti hiuksia. Ainoa tapa pysyä tahdissa on tehdä säännöllisiä päivityksiä, jotka vastaavat hiusten tarpeisiin.

Kérastase hair expertise

KOKEILE ONLINE HIUSANALYYSIAMME

JA SAAT AMMATTIMAISEN KOKEMUKSEN KOTONA

 Kérastase professional diagnosis with an hair stylist

Uusi Kérastasen online analyysityökalu tuo ammattimaisen analyysiprosessin kampaajan tuolista sinun käsiisi. Se antaa sinulle ammattimaista neuvontaa, jota tarvitset saavuttaaksesi hiustavoitteesi hyödyntäen samaa prosessia, jota kampaajat käyttävät kun käyt kampaamossa. Se on itsehoito, joka perustuu ammattimaiseen protokollaan - perusteellinen, mutta nopea. Analyysi voidaan tehdä 2 minuutissa.

Lopuksi saat räätälöidyn rutiinin, jota voit hyödyntää kotona sekä suosituksia tuotteista, jotka voit tilata heti, aivan kuten kampaajasi suosittelee ennen kuin lähdet kampaamosta. Verkkotyökalulla voit tehdä sen missä vain, kun sinulla on hetki aikaa. Olet matkalla kohti suurempaa iloa hiuksista, ja ainoa mitä sinun tarvitsi tehdä oli tarttua älypuhelimeen

  Preview of the Kérastase hair diagnosis

MITÄ SAAT

  Genesis range visual

Persoonallinen hiustenhoitorutiini

     Kérastase girls with Elixir Ultime Hair Oil

Parhaimmat suositukset

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.