Hero Banner

Kuinka päästä eroon hilseestä

Hilse on yleinen ongelma, joka vaivaa ajoittain useita ihmisiä. Mikäli kärsit ärtyneestä ja hilseilevästä hiuspohjasta, löydät meiltä onneksi oikeat tuotteet, jotka hoitavat hiuspohjaasi ja vähentävät hilseilyä. Ota selvää, mitä hilse on, mistä se johtuu ja miten voit päästä siitä eroon Kérastase Symbiose -hiustenhoitosarjalla.

How to Fight Dandruff Model 1

1: KUORINTA

Symbiose Micro-Peeling Cellulaire on mikrokuorintaominaisuuksia sisältävä puhdistava koostumus, joka kuorii välittömästi kuolleet ihosolut ja puhdistaa hiuspohjan kuivattamatta sitä. Tuote on täydellinen hiustenhoitorutiinisi ensimmäiseksi vaiheeksi, sillä se valmistelee hiuspohjan shampoon aktiivisille hilsettä ehkäiseville ainesosille.

Lue lisää

2: PESU

Symbiose Bain Créme Anti-Pelliculaire shampoo poistaa hilseen ja hiutaleet sekä kosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa hiuspohjaa. Voidemainen ja kevyt koostumus sopii herkälle ja hilseilevälle hiuspohjalle.

Lue lisää

3: HOITO

Symbiose Fondant Apaisant Essentiel on herkälle  hiuspohjalle suunniteltu rauhoittava hoitoaine, joka hoitaa intensiivisesti, lievittää epämukavuutta sekä tuntuu kevyeltä  hiuspohjassa ja hiuksissa.

Lue lisää

1: KUORINTA

Symbiose Micro-Peeling Cellulaire on mikrokuorintaominaisuuksia sisältävä kuoriva hoito, jota voidaan käyttää myös rasvaiselle hilseilevälle hiuspohjalle.  Koostumus kuorii hiuspohjan kuollutta ihosolukkoa ja valmistelee hiuspohjaa hilseshampoon aktiivisille ainesosille.

Lue lisää

2: PESU

Symbiose Bain Pureté Anti-Pelliculaire on erityisesti herkälle, rasvoittuvalle ja hilseilevälle  hiuspohjalle suunniteltu puhdistava shampoo. Ravitseva koostumus poistaa hilseen ja estää samalla  hiuspohjan liiallista rasvaisuutta.

Lue lisää

3: HOITO

Anna hiuksillesi asianmukaista hoitoa viimeistelemällä hiustenpesu Symbiose Masque Revitalisant Essential Hair Mask -hiusnaamiolla. Intensiivinen hoito kosteuttaa ja ravitsee hiuksia, ja sen voimakas kuoriva ominaisuus auttaa poistamaan hiuksiin jääneitä hilsekertymiä.

Lue lisää
Symbiose Model Night Serum

Video Cover Symbiose Home Page Nordics
Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.