Blond Absolu Getting ready to go blonde Hero Banner Article Kérastase
Ready To

Valmistautumaan blondiksi muuntautumista varten

On ensimmäinen kertasi ja olet hermostuneen innostunut. Olet selannut koko Instagramin läpi löytääksesi täydellisen kampaajan ja olet emotionaalisesti valmis muutokseen. Tässä ohjeet kuinka valmistaudut täydellisesti vaaleaan muutokseen.

ENNEN
/ Blondit odotukset /

Blond Absolu Getting ready to go blonde Article Kérastase

 Olet valmis, mutta ovatko hiuksesi?

Arvioi rehellisesi hiustesi nykyinen kunto. Hiusten vaalentaminen on kuin niiden riisuminen alasti. Kampaajasi voi auttaa sinua arvioimaan, ovatko suortuvasi alttiita vaurioille ja katkeilulle. Ehkä olisi hyvä idea ensin leikata hiuksia; haluathan lähtökohdaksi hyväkuntoiset ja vahvat hiukset.

Blond Absolu Getting ready to go blonde 2 Article Kérastase
Blond Absolu Getting ready to go blonde 3 Article Kérastase

Määrittele oikea sävy.

 

Kaikki blondit eivät ole samanlaisia. Ihannoimasi julkkiksen vaalean hiukset, joita himoitset, eivät ehkä ole sinulle juuri sopivimmat. Sävyn valitseminen on hyvin henkilökohtaista, joten on hyvä idea kääntyä kampaajasi puoleen täydellisen sävyn määrittämiseksi. Tavallisesti kylmät sävyt sopivat vaaleille ihon sävyille ja lämpimmät tummemmaile ihon sävyille. Siksi sinun tulisi antaa kampaajasi neuvoa ja auttaa sinua löytämään hyvä vaalea värisävy, joka korostaa kauniisti ihosi sävyä ja silmiesi väriä.

Luota kampaajaasi.

 

Muista että tämä on kuin suhde. Hiusten vaalentaminen on iso päätös, ja tarvitset luotettavan kumppanin. Katso läpi sellaisia Instagram-profiileja, joilla on kuvia aiemmista töistään hiusten vaalennuksista, balayageista, raidoituksista ja babylighteista ja jotka inspiroivat sinua. Sitten varaa aika konsultaatioon toimintasuunnitelman tekemiseksi. Vaalenna hiuksesi vasta, kun olet löytänyt täydellisen kumppanin tekemään sen.

VAALENNUSKÄSITTELYN AIKANA
/ Hiusten vaalentaminen /

Etene hitaasti...

Unelmiesi vaaleiden hiusten saavuttaminen saattaa viedä aikaa. Älä ylläty, jos tarvitset useamman kuin yhden kampaamoajan haluamasi tyylin saavuttamiseksi. Blondit hiukset vaativat ylläpitoa, joten valmistaudu viettämään laatuaikaa kampaajasi kanssa.

...especially if you’re a brunette.

Every colorist knows that taking a client from very dark to super light is a delicate process that can take several salon visits. Going too fast can be painful. Let your colorist determine the correct pace to maintain your hair’s integrity and ultimately get you the results you want. If you’re not willing to commit to quality time in the chair, ask about balayage, where the roots stay dark. This look is more casual, less of a commitment.

Your colorist wants you dirty.

Don’t wash your hair for three days before your appointment. This allows time for your natural oils to coat the hair, like a shield against harsh dyes. You can even load the strands with oils like jojoba and argan, put your hair up in a braid or bun, and hit the gym to let them soak in.

VAALENNUSKÄSITTELYN JÄLKEEN
/ Vaalean sävyn säilyttäminen /

Blond Absolu Getting ready to go blonde Photo Album 7 Article Kérastase
Blond Absolu Getting ready to go blonde 8 Article Kérastase

Tunnet olosi erilaiseksi jälkikäteen – ja niin tuntevat myös hiuksesi.

 

Hiusten vaalennus kuluttaa niitä ja herkistää hiuskuitua. Lopputuloksena hiusten suomukerros karhentuu, mikä todennäköisesti muuttaa hiustesi tekstuuria ajan kanssa. Kuivuudesta johtuen kiharat hiukset voivat suoristua latvoista, ja suorat hiukset saavat enemmän tuuheutta suomukerroksen karhentuessa. Hiuksia kosteuttava hiushoito on välttämätön, jotta hiukset eivät kuivu ja muutu kiillottomiksi.

Vaalennuksen jälkeen on tärkeää muistaa hoitaa hiuksiasi.

 

Emme voi korostaa tarpeeksi, kuinka tärkeää hiusten kunnollinen hoito on vaalennuksen jälkeen. Jotta pitäisit hiuksesi kiiltävinä, voit odottaa käyttäväsi enemmän aikaa ja energiaa päivittäiseen hiustenhoitoon. Kampaajasi voi auttaa sinua löytämään juuri oikeat hoitotuotteet, mutta yleensä ottaen hiusten kosteutus ja värin ylläpitäminen ovat avainasemassa. Hemmottele hiuksiasi hoitavilla, neutralisoivilla tuotteilla, jotka pitävät hiuksesi terveännäköisinä värin samalla pysyessä viileänä ja kirkkaana.