Hero banner illustration for Salon Signature Rituals Article Kerastase
Kampaamopalvelut

Salon Signature -rituaalit

Kampaajalla mieleen nousee usein toive, että rentouttava päähieronta voisi jatkua hieman pidempään. Tämä on innoittanut Kérastasen luomaan sarjan ainutlaatuisia hiusrituaaleja.

Hiustenhoitoelämysten asiantuntijana olemme pitkittäneet rakastettua päähierontaa: rituaaliin sisältyy hellävaraisia, jännitteitä lievittäviä hierontatekniikoita sekä hienostuneita tuoksuja, jotka hivelevät aistejasi sulkiessasi silmäsi.

Hiuksesi ja hiuspohjasi saavat valitsemasi rituaalin mukaisen hellävaraisen mutta tehokkaan elämyksen. Useista hoitovaiheista koostuva rituaali syvähoitaa hiuksia tyvestä latvaan. Tutustu rituaaleihin ja etsi lähin Kérastase-kampaamosi varataksesi ajan.

Fusio-Dose

Fusio-Dose-rituaali on yksilöllisin Kérastasen tarjoama palvelu, ja se on saatavilla ainoastaan kampaamoissa. Erilaisia hoitoyhdistelmiä on jopa 20, ja niiden tulokset ovat välittömiä. Hoito voidaan kohdistaa kahteen hiusongelmaan, kuten kuivuuteen, vaurioihin, pörröisyyteen, ohuuteen tai kiillottomuuteen.

Tutustu tarkemmin

Mikään ei vedä sille vertoja. Rakastan föönattua lookia, mutta Fusio-Dosen ansiosta hiukseni ovat föönauksen jälkeen kiiltävät ja korjatut – vielä usean pesun jälkeenkin.

MAGGIE, 28, LONTOO

Chronologiste: uudistava vaikutus

Chronologiste on kehitetty niille, jotka haluavat todella hemmotella hiuksiaan. Se toimii taianomaisen eliksiirin tavoin syväpuhdistaen hiuksia ja antaen niille elinvoimaa. Koostumus sisältää kaviaarihelmiä, jotka sekoitetaan hiusnaamioon vain hetkeä ennen levitystä. Hiuspohja saa elinvoimaa ja rauhoittuu, ja hiukset tuntuvat vahvistuneilta ja korjatuilta – ne ovat silkinpehmeät ja upean tuuheat.

Salon Signature Rituals Article 3 Kerastase

Elixir Ultime: ylellistä kiiltoa

Tämä viisivaiheinen hoitorituaali tarjoaa kallisarvoisten öljyjen kaikki hyödyt. Rituaalissa käytetään mediassa ylistettyä Elixir Ultime -öljyä, josta sekoitetaan yksilölliset yhdistelmät juuri sinun hiuksillesi. Rentouttava hieronta ja yksilöllinen oil zoning -tekniikka edistävät öljyn vaikuttavien aineiden imeytymistä. Tuloksena on vahvemmat, pehmeämmät ja upeat, luonnollisen kiiltävät hiukset.

How to apply video Cover image
Salon Signature Rituals Article 4 Kerastase

Hiusten syväpuhdistus: saasteita torjuva rituaali

Hiuspohja jää usein hoitamatta asianmukaisesti, vaikka se on syynä moniin hiusongelmiin, kuten rasvoittuviin hiuksiin, hiustenlähtöön, hilseilyyn ja kutinaan. Ympäristön saasteet tuovat oman lisänsä näihin ongelmiin. Hiuksia syväpuhdistava ratkaisu käsittää ainutlaatuisen Double Cleansing -hoidon. Siinä käytetään syväpuhdistavaa savipohjaista Masquargil-naamiota sekä sähköistä Clarisonic-hiuspohjaharjaa, joka on kehitetty tätä ainoastaan kampaamoista saatavaa Kérastase-hoitoa varten. Hoidon viimeistelee ylellinen hieronta uudistavalla Masque Appaisant -geelivoiteella, joka parantaa hiuspohjan ja hiusten laatua.

Spécifique: ratkaisut hiuspohjan hoitoon

Tämä hoitava tuotesarja perustuu Kérastasen pitkään kokemukseen hiuspohjan hoitamisesta edistyksellisin menetelmin. Nämä spa-hoitojen inspiroimat kampaamohoitorutiinit on kehitetty ratkaisemaan neljä tärkeintä hiuspohjan ongelmaa: poistamaan hilsettä, lievittämään hiuspohjan herkkyyttä, ehkäisemään hiustenlähtöä ja syväpuhdistamaan rasvoittuvaa hiuspohjaa. Kukin yksilöllinen ongelma hoidetaan kolmessa vaiheessa. Näihin sisältyy Kérastasen hiuspohjahoitojen kohdistettu levittäminen Micronizerilla, joka tuottaa ylivertaiset tulokset. Hellävarainen ja tarkka levittäminen asiantuntevien kampaajien toimesta sekä erittäin tehokkaat tuotteet takaavat terveen hiuspohjan ja pitkäkestoiset tulokset.

Salon Signature Rituals Article 5 Kerastase

Kolme ratkaisua hiuspohjan hoitoon

Hilsettä poistava ratkaisu

Auttaa poistamaan kuivaa ja rasvaista hilsettä – Syväpuhdistaa hiuspohjaa – Edistää hiuspohjan biologista toimintaa parantaen hiuspohjan laatua – Tekee hiuksista pehmeät, kevyet ja kiiltävät

Hiuspohjaa rauhoittava ratkaisu

Vähentää hiuspohjan epämiellyttävää tunnetta, kuten kuumotusta, punoitusta, kutinaa ja kihelmöintiä – Poistaa hiuspohjan epäpuhtauksia – Rauhoittaa, raikastaa ja kosteuttaa hiuspohjaa – Tekee hiuksista elinvoimaisen, kevyen ja joustavan tuntuiset

Hiustenlähtöä ehkäisevä ratkaisu

Torjuu hiustuppien ennenaikaista vanhenemista – Edesauttaa hiuspohjan biologista toimintaa parantaen hiuspohjan laatua – Uudistaa hiusten aineenvaihduntaa – Antaa hiuksille välittömästi rakennetta, tuuheutta ja runsautta

Varaa aika kampaamoon

Kérastase-kampaamot tarjoavat paljon enemmän kuin tavallisen tyvivärjäyksen tai latvojen tasoituksen. Varaa aika lähimpään kampaamoon, niin saat veloituksettoman yksilöllisen hiusanalyysin.

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.