BLOND ABSOLU

Vie vaaleiden hiusten hoito uuteen ulottuvuuteen

Vaaleat hiukset hyötyvät aina pienestä lisähoidosta. Tässä on sinulle ohjeita siitä, kuinka voit yhdistellä eri tuotteita henkilökohtaiseksi hiustenhoitorutiiniksi, jotka pitävät lookkisi vaaleana ja mielesi kirkkaana.

TEIT SEN. USKALSIT VAALENTAA HIUKSESI. MITÄ NYT?

Olitpa tiennyt sen jo vuosia tai ymmärtänyt sen vasta, vaaleahiuksisuus on elämäntyyli. Vaaleahiuksisena on hauskempaa, ja siksi olet täällä. Mutta vaaleahiuksisen elämän etujen lisäksi seuraa myös hieman vastuuta. Hiusten vaalentaminen tarkoittaa sitä, että hiuksesi ovat nyt myös hieman herkemmät. Ne tarvitsevat erityishoitoa.

Älä huoli. Blond Absolu on täällä sinua varten. Ja mahdollisuudet ovat nyt loputtomat.

Olemme äskettäin täydentäneet vaaleiden hiusten hoitosarjaamme Cicaextremellä, joka on vakuuttava kokoelma erittäin tehokkaita vaaleiden hiusten hoitotuotteita, jotka voit lisätä tavalliseen hiustenhoitorutiiniisi tai ottaa käyttöön, kun hiuksesi tarvitset enemmän hoitoa. Se on helppoa ja tekee hyvää sekä sinulle että hiuksillesi.

NOSTA VIIKONLOPPURUTIINISI UUTEEN ULOTTOVUUTEEN

Yksi lähestymistapa, miten voit antaa vaaleille hiuksille lisähoitavuutta, on hoitaa niitä hieman enemmän viikonloppuisin. Omista hiuksillesi erityinen päivä tai kaksi, jolloin hemmottelet niitä korjataksesi vaurioita samalla valmistellen ja suojaten niitä tulevaa viikkoa varten. Se on kuin lisävakuutus sille, että vaaleat hiuksesi pysyvät tasapainossa ja kauniina. Kaiken vaivannäön arvoista.

Usko pois, hiusten vaalentaminen ei tarvitse olla kompromissi. Oikean Cicaextreme-hoitorutiinin avulla hiuksesi pysyvät kirkaan vaaleina ja kauniina aina.

VAALENNUSADDIKTEILLE

Extrahoitoa eniten uskaltaville.
Jos et voit olla tarpeeksesi vaaleahiuksinen, et voi myöskään liioitella niiden hoitoa. Tarvitset kaiken mahdollisen. Tehdäänpä siitä kuitenkin mahdollisimman helppoa päivä/yö/viikonloppu-rutiinin avulla, jota on helppo noudattaa.

VAALEAHIUKSISILLE JOTKA OVAT LUONNOSTAAN TUMMAT

Suurin muutos vaatii parhainta hiustenhoitoa.
Vaikka hiuksesi olisivat luonnostaan tummat, ei se tarkoita sitä, ettetkö voisi olla vaaleahiuksinen. Se tarkoittaa vain, että tarvitset todella hoitavia tuotteita vaalennettua hiuksesi. Käytä päivittäin väriä tasapainottavaa puhdistavaa shampoota ja viikonloppuisin todella runsasta voidemaista shampoota. Älä unohda hiusnaamioita!

KIHARILLE VAALEILLE HIUKSILLE

Kiharat vaaleat hiukset tarvitsevat paljon kosteutta.
Luonnostaan kiharat hiukset kuivuvat helposti, ja vaalennuskäsittely vain lisää hiusten kuivuutta. Pidä kiharat hiukset pehmeinä ja kosteutettuina päivittäin käytettävän runsaan voidemaisen shampoon ja kiiltoa antavan hiusöljyn avulla sekä yön yli käytettävillä hoidolla. Viikonloppuisin lisää hoitorutiiniisi violetteja pigmenttejä sisältävä hiusnaamio, joka auttaa ylläpitämään hiusten sävyn oikeana.

PLATINABLONDEILLE HIUKSILLE

Koska kaikkein vaaleinhiuksisimmat tarvitsevat todellista viikonloppuhemmottelemista.

Vaalennuskäsittelyn avulla aikaansaadut vaaleat hiukset ovat eräänlaisen kaksoishaasteen edessä: miten pitää väri tasapainossa, kun samalla hiuksilla on taipumusta olla erittäin herkistyneet, mahdollisesti myös kuivat? Tämä viikko/viikonloppu-rutiini vastaan molempiin haasteisiin ympäri vuorokauden.

RAIDOITETUILLE VAALEILLE HIUKSILLE

Hiuksiin jätettävä hiusöljy antaa sinun keventää päivittäistä hiustenhoitoa hieman.
Korosta hiustesi vaaleita osioita päivittäisellä väriä tasapainottavalla hoidolla ja kosteuttavalla hoitoaineella. Päivällä ja yöllä käytettävät hiuksiin jätettävät hoidot pitävät vaaleat hiuksesi ravittuina vuorokauden ympäri. Käytä puhdistavaa ja kirkastavaa shampoota viikonloppuisin.

VAALEAT BALAYAGE-HIUKSET

Rento hoitorutiini kaikkein aktiivisimmille vaaleahiuksisille naisille.

Balayage-käsitellyt hiukset tarvitsevat hoitoa, mutta vain vähällä vaivalla. Ajatuksena on pitää hiusten väri kirkkaana ja hiukset kosteutettuna samalla, kun venytät kampaamokäyntiesi välilä. Hiuksiin jätettävä hoito on tärkeää, kuten silloin tällöin käytetty väriä tasapainoittava hoito.

Rendez-vous at the salon

Far more than the place to get your root touch-up or an occasional trim, book an appointment at your nearest Kérastase salon for a complimentary personalized hair diagnosis.

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.