Paitsi että voit. Siksi olemme luoneet menestyksekkään vaaleiden hiusten hoitosarjan Blond Absolun, jotta sinä voit vaalentaa hiuksesi ja antaa niille kaiken niiden tarvitseman korkealaatuisen hoidon jännittävän kampaamokäynnin jälkeen. 

Vaalennuskäsittelyn jälkeinen hoito on ratkaisevan tärkeää. Hiusten vaalennukseen ei tule suhtautua kevyesti. Se kirjaimellisesti muuntaa hiuksesi. Vaalennuskäsittely itse asiassa riisuu pigmentin hiuksistasi, minkä ansiosta saat haluamasi vaalean, kirkkaan lookin. Vaalennusprosessi saattaa todella haurastuttaa ja herkistää hiuksiasi. Ilman varovaista huolenpitoa vaalennetut hiukset ovat alttiit kuivuudelle, vaurioille, katkeilulle ja eivät yksinkertaisesti näytä hyviltä. 


Ja sitähän me emme halua vai kuinka? Alta voit lukea, miten huolehdit hiuksistasi vaalennuskäsittelyä seuraavina kriittisinä päivinä. 

Voidemainen shampoo

Bain Cicaextreme
Shampoo-in-Cream

MEIDÄN ENSIMMÄINEN ÄÄRIMMÄISEN KOSTEUTTAVA VOIDEMAINEN SHAMPOO KÄYTETTÄVÄKSI VAALENNUSKÄSITTELYN JÄLKEEN

Bain Cicaextreme on runsas, transformatiivinen voidemainen shampoo, joka poistaa vaaleiden hiusten hiustenhoidon dilemman ”puhdistus vs. kuivuus”. Se on saanut inspiraatiota ylellisimmistä ihonhoidon tuotteista ja on täysin uusi aistikokemus vaalennuskäsitellyille hiuksille. Se sisältää tehokkaita aktiivisia ainesosia, kuten uutta hyaluronihappo-duoamme ja alppitähden öljyä. Se näyttää ja tuntuu samalta kuin runsas päivävoide, mutta hiuksissa se muuttuu ylelliseksi vaahdoksi. Se puhdistaa hiukset puhtaiksi ja pehmeiksi ja on ainutlaatuinen ravitseva shampoo päivittäiseen käyttöön tai käytettäväksi kerran, kaksi viikossa, jos hiukset ovat erityisen kuivat.

OSTA BAIN CICAEXTREMEJälleenrakentava hiusnaamio

Masque Cicaextreme

TEHOKKAASTI HOITAVA HIUSNAAMIO KÄYTETTÄVÄKSI VAALENNUSKÄSITTELYN JÄLKEEN

Tehokkaasti hoitava naamio on ehdottomuus, kun hiukset on vaalennuskäsitelty. Kun vaaleahiuksiset asiakkaamme, joilla on kaikista vaativimmat hiukset, pyysivät saada vielä tehokkaampia hiusnaamioita, meidän vastauksemme oli Masque Cicaextreme. Tämä jälleenrakentava hiusnaamio nostaa vaalennuskäsiteltyjen hiusten hoidon uudelle tasolle antaen hemmottelevaa, korjaavaa hoitavuutta. Se sisältää meidän hyaluronihappo-duoamme ja alppitähden öljyä. Tämä ylellinen hiusnaamio vähentää hiusten katkeilua ja pitää vaaleat hiukset vahvoina ja kiiltävinä. Se sopii hyvin vaalennusaddikteille hiusten päivittäiseen hemmotteluun tai viikonloppukäyttöön kaikille niille, jotka tarvitsevat extrahoitoa hiuksilleen.

OSTA MASQUE CICAEXTREMEHoitava hiusöljy vaaleille hiuksille

Huile Cicaextreme

TEHOKAASTI VAHVISTAVA HIUSÖLJY VAALEILLE HIUKSILLE

Shampoo ja hoitoaine eivät riitä yksinään hiusten vaalennuskäsittelyn jälkeen. Vaalennetut hiukset tarvitsevat ravitsemusta koko päivän sekä suojaa ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Huile Cicaextreme on tehokas, koostumukseltaan tiivistetty hiusöljy. Se tulee meidän nimikkolasipullossamme ja pitää sisällään avaimet täydelliseen palautumiseen vaalennuskäsittelystä. Sitä käytetään märkiin hiuksiin lisäämään kiiltoa tai kuiviin hiuksiin suojaa antavana viimeistelynä. Huile Cicaextreme tekee hiuksista 91 % vahvemmat ja 6 kertaa kiiltävämmät samalla, kun se sulkee hiussuomut ja vähentää kaksihaaraisen näkyvyyttä.


OSTA HUILE CICAEXTREME

Rendez-vous at the salon

Find your nearest salon

Far more than the place to get your root touch-up or an occasional trim, book an appointment at your nearest Kérastase salon for a complimentary personalized hair diagnosis.

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.