Blond Absolu The Faux Blonde's Survival Guide Hero Banner Article Kérastase
KÉRASTASEN VINKIT

Selviytymisopas ei-luonnollisille, vaalennetuille vaaleille hiuksille

Kampaaja Johnny Ramirez on vastuussa joistakin Los Angelesin kauniimmista blondeista hiuksista. Hänet tunnetaan pehmeistä, luonnollisista, auringon paahtamista tyyleistään, joita hän itse kutsuu ”lived-in color.” Tässä on hänen huippuvinkkinsä kampaamossa aikaansaatujen vaaleiden hiusten hoitamiseen.

01.

käytä vaaleille hiuksille tarkoitettuja tuotteita.

Oikeiden sävyjen säilyttämiseksi noudata erityisesti vaaleille hiuksille tarkoitettua hoitorutiinia kuten Blond Absolua.

02.

Lopeta hiustenpesu huuhtelemalla hiukset kylmällä vedellä.

 

Kylmä vesi sulkee hiussuomut, ylläpitää väriä ja luo kiiltoa.

03.

Käytä hopeashampota.

 

Violetteja pigmenttejä sisältävät tuotteet kuten Bain Ultra-Violet ja Masque Ultra-Violet poistavat keltaisen ja oranssin vivahteita, jotka tulevat esiin vaalennetuissa hiuksissa.

04.

Kosteuta, kosteuta, kosteuta.

Vaalennetut hiukset ovat erittäin herkistyneet ja haavoittuvaiset kuivuudelle. Käytä täyteläisiä kosteuttavia tuotteita kuten Cicaflashia  antaaksesi hiuksillesi kosteutta...

Kosteuta, kosteuta, kosteuta.

05.

Pese hiukset harvemmin.

 

Harvempi pesuväli on hyvästä vaaleille hiuksille. Vaalennetut hiukset imevät luonnollisia öljyjä, mikä vähentää pesun tarvetta.

06.

Käytä hiuksiin jätettävää hoitoa.

Hiusseerumi kuten Cicaplasme sulkee vaalennettujen hiusten hiussuomuja suojaten niitä lämmöltä ja ulkoisilta stressitekijöiltä.

07.

Leikkauta hiuksiasi säännöllisesti.

 

Vaaleilla hiuksilla on taipumusta kuivuuteen, joten niiden säännöllinen leikkaus (4–6 viikon välein) ehkäisee latvojen haaroittumista sekä ylläpitää terveän näköisiä hiuksia.

08.

Suojaa hiuksia auringolta.

 

Vaalennetut hiukset ovat erittäin arat auringonsäteille, jotka voivat aiheuttaa kuivuutta ja muutoksia värissä. Suojaa hiuksesi huivilla tai hatulla auringossa oleskellessasi tai käytä Cicaplasmea, joka auttaa suojaamaan hiuksia UV-säteiltä.

09.

Suojaa hiukseesi uima-altaalla.

 

Kloori voi kuivattaa vaalennettuja hiuksia muutaen ne vihreän sävyiseksi. Ennen kuin menet uimaan, kastele hiuksesi ja levitä niihin hoitoainetta. Tämä ehkäisee klooria liukenemasta niihin.

10.

Minimoi lämpötyökalujen käyttö.

 

Lämpö on pahasta haavoittuville vaalennetuille hiuksille. Vähennä tai lopeta kiharrusrautojen ja korkean lämpätilan hiustenkuivainten käyttö. Jos sinun on pakko käyttää lämpöä hiustesi muotoiluun, pohjusta hiukset Cicaplasmella.