Blond Absolu You Dare We Care Hero Banner Article Kérastase
Blond Absolu

Sinä uskallat kokeilla. Me hoidamme hiuksiasi.

Blondit hiukset eivät ole vain hiustyyli. Ne ovat statement. Kauniit vaaleat hiukset ovat ihanat, mutta hiusten vaalentaminen tekee niistä alttiit kuivuudelle. Ajan kuluessa ja hapettumisen myötä myötä vaaleat hiukset menettävät ainutlaatuisen sävynsä. Tutustu Blond Absoluun, ultraviolettiin hiustenhoitosarjaan, joka ylläpitää ja hoitaa vaaleiden hiusten kirkkautta ja sävyä.

Hiusten vaalentaminen on siirtymäriitti, jota kaikkien tulisi kokeilla ainakin kerran elämässään. Joillekin se on ohimenevä vaihe. Toiset vaalivat blondeja hiuksia läpi elämänsä tehden siitä oman juttunsa.

Blond Absolu You Dare We Care 2 Article Kérastase

BLONDIUDEN YDIN

 

Vaaleat hiukset ovat puhtaat ja haavoittuvat, kuitenkin rohkeat ja uskaltavat, vastustattomat. Ne ovat samanaikaisesti kaikki ja ei mitään. Niin, ja oletko kuullut, että blondeilla on hauskempaa? Vähemmän hauskaa on vaalennuksesta johtuvat, usein hiuksia herkistävät tai kuivattavat vaikutukset, kun jahtaat täydellistä vaaleiden hiusten sävyä. Puhumattakaan keltaisista ja oransseista ei-toivotuista lämpimän sävyistä, jotka nousevat esille ajan kuluessa. Mutta ne eivät ole enää ajankohtaisia murheita..

Blond Absolu You Dare We Care 3 Article Kérastase

LOPUTTOMIA MAHDOLLISUUKSIA...

 

Vaaleat hiukset eivät ole vain yksi tyyli; ne ovat rajoittamaton, loppumaton kirjo. Jäisestä valkoisesta kermanväriseen blondiin, auringonpaahtamiin tyyleihin ja vaalennettuihin vaaleisiin brunetteihin, ”brondeihin”. Jokaiselle naiselle on oma vaaleiden hiusten tyyli, jokaiselle hiustyypille, sesongille ja mielialalle sopiva.

Vaaleille hiuksille ei ole mitään rajoja, kun sinulla on oikeat tuotteet ylläpitämään hiustesi kauneutta.

...niille jotka uskaltavat.

Kukaan ei ymmärrä vaaleita hiuksia niin hyvin kuin nainen, joka on uskaltanut vaalentaa hiuksensa, ja kukaan muu ei osaa hoitaa vaaleita hiuksia yhtä hyvin kuin Kérastase. Sen vuoksi olemme tuoneet yhteen yhdeksän itsenäistä naista, joilla jokaisella on omanlaisensa vaaleat hiukset. Heidän huolensa ja suurimmat toiveensa inspiroivat meitä luomaan äärimmäisen hiustenhoitosarjan vaaleille hiuksille.

Katherine

Katherine’s “special mix” of honey-blonde suits her personality and her skin tone, and makes her feel confident. “One day I just said I wanted to be blonde” she says.

Grece

For ex-model and fashion blogger Grece, icy blonde makes her feel young and daring. “My hair is my signature look,” she says.

Hanalei

Surfer Hanalei has washed-out mermaid locks that keep her connected to the ocean. “To me, it has such beauty and rawness and just… magic.”

Blond Absolu You Dare We Care 8 Article Kérastase

Blondit vaativat parasta.

 

Me totesimme, että kaikilla ei-luonnollisilla blondeilla on jokaisella omat tuntemuksensa ja filosofiansa hiusvärinsä suhteen. Mikä heille on sitten yhteistä? Kukaan ei halua valita upeiden vaaleiden ja terveiden, tuuheiden hiusten välillä. He haluat molemmat.

Blond Absolu You Dare We Care 9 Article Kérastase

Kaiken hauskuuden, ei riskejä.

 

Vaatimukset laadusta ja yksilöllisyydestä inspiroivat meitä luomaan Blond Absoluen, vaaleiden hiusten äärimmäisen hiustenhoitosarjan. Me olemme mullistaneet vaaleiden hiusten hoidon kuudella tuottella, joita voi yhdistää eri tavoin räätälöityjen hiuskylpyjen, hoitojen ja muotoilun rituaaleiksi.

Rohkaistu ja tee se. Vaalenna hiuksesi. Me otamme sinut vastaan parhaan ultravioletin hoitavan hiustenhoitosarjan kanssa.

Sinä uskallat kokeilla. Me hoidamme hiuksiasi.

Blond Absolu You Dare We Care 10 Article Kérastase
Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.