Chroma Absolu – Ainesosat, jotka vahvistavat väriä

Uusin Kerastasen Hero-sarjaon täynnä tiedettä ja kolmea tehokasta happoa. Sukellataanpa aiheeseen... 

Hiusten värjääminen voi olla vaurioittavaa, mutta Chroma Absolu -värikäsittelyjen avulla voit hoitaa värjättyjä hiuksiasi kotona värjäysten välillä. Uusi Hero-tuotesarja koostuu kuudesta tuotteesta ja kahdesta kampaamokäsittelystä, jotka on suunniteltu herkistyneille tai vaurioituneille värjätyille hiuksille. Tuotteet hoitavat ei-toivottuja värin aiheuttamia ongelmia, kuten ei-toivottua pörröisyyttä, huokoisia suortuvia, jotka saavat värin haalistumaan, sekä kuivan ja karkean rakenteen aiheuttamaa kiillottomuutta. Chroma Absolu sisältää kolmea happoa ja kasvipohjaista ainesosaa, jotka ovat rakastettuja ihonhoidossa (mutta tekevät ihmeitä myös hiuksille). Lue lisää ainesosista, jotka auttavat ylläpitämään unelmiesi väriä pidempään.

Aminohappo
Biopohjainen * luonnollista alkuperää oelva ainesosa, jota saadaan biotekniikasta* Aminohapoilla on erityinen kyky tunkeutua hiuksen sisään ja vahvistaa heikkoja hiuksia sisältäpäin. Ne toimivat rakennusaineena vahvistaen hiuksen rakennetta.

* Biotekniikan vihreässä muutoksessa on kyse tuotantoprosesseista, jotka käyttävät erittäin tehokkaita, luonnollista alkuperää olevia ainesosia..


Viinihappo
Biopohjainen * luonnollista alkuperää oleva ainesosa Viinihappo tehostaa hoitavien aktiivisten ainesosien kertymistä hiuksen pinnalle ja auttaa hiuksia vastustamaan oksidatiivista stressiä tehden niistä pehmeämmät ja kiiltävämmät.

Maitohappo
Biopohjainen * luonnollista alkuperää oleva ainesosa Maitohappo on AHA-tuoteperheen (alfahydroksihappo) orgaaninen happo, joka tunnetaan hellävaraisesti kuorivista ominaisuuksistaan ja kuituja muuntavista ominaisuuksistaan. Se voi myös "vangitsee" elottomaksi tekviämineraaleja, jotka voivat heikentää hiusten kiiltoa.


* Biopohjainen ainesosa on uusiutuvasta orgaanisesta aineesta valmistettu materiaali.

Centella Asiatica
Biopohjainen* kasviperäinen ainesosa Centella Asiatica on lääkeyrtti Keski-Aasiasta. Tämän perinteisen uudistavan kasvin uutteilla on tunnettuja rauhoittavia ja antioksidantteja ominaisuuksia, joista on hyötyä heikentyneille värjätyille hiuksille.

Chroma Absolu -tuotesarja sisältää nämä ainesosat, joiden avulla saat 96 % vahvemmat* hiukset, 70 % enemmän kiiltoa** ja 92 % värin intensiivisyydestä säilyy jopa 6 viikon jälkeen***.

*Instrumenttitesti Soin Acide Chroma Gloss + Sérum Chroma Thermique
**Instrumenttitesti, Soin Acide Chroma Gloss
***Instrumenttitesti, Bain Chroma Respect + Fondant Cica Chroma / Bain Riche + Masque Chroma Filler / Bain Riche + Soin Acide Chroma Gloss

Rendez-vous at the salon

Far more than the place to get your root touch-up or an occasional trim, book an appointment at your nearest Kérastase salon for a complimentary personalized hair diagnosis.

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.