Image for illustration of Kerastase Main header title
Reflection

Kysymyksiä ja vastauksia

Reflection-tuotesarjan usein kysytyt kysymykset.

Mikä on Touche Chromatique?

Touche Chromatique on Kérastasen ensimmäinen väriä korjaava ink-in-hoito värjätyille hiuksille. Masque Chromatiqueen yhdistettynä se tarjoaa parasta hoitoa ja mahdollisimman tasaisen värin korostamalla ja/tai neutralisoimalla sävyjä värjäyskertojen välissä.

Mitä värin korjaus tarkoittaa?

Bloggaajien ja Instagram-käyttäjien suosimat väriä korjaavat meikkituotteet perustuvat vastaväreihin. Väriympyrässä vastakkain olevat värit kumoavat toistensa vaikutukset. Tällaisia vastavärejä käytetään toistensa tasapainottamiseen ja neutralisointiin. Esimerkiksi punainen on vihreän vastaväri väriympyrässä, joten vihreillä sävyillä voidaan parhaiten peittää ihon punoitusta.

Kérastase hyödyntää nyt ensimmäistä kertaa tätä kauneudenhoidosta tuttua trendiä ja soveltaa vastavärikonseptia värjättyjen hiusten hehkun palauttamiseen.

Mitä teknologiaa Touche Chromatiquessa käytetään?

Touche Chromatique sisältää suoravärejä, jotka takaavat pitkäkestoisen värin neutralisoimalla ei-toivottuja pohjasävyjä. Nämä värit valittiin, koska ne sitoutuvat värjättyihin hiuksiin. Hiustenvärjäyksen johtavat asiantuntijat käyttävät niitä, sillä ne pitävät sävyn mahdollisimman lähellä alkuperäistä ja suojaavat kuitua.

Mitä Touche Chromatique -sävyjä on saatavilla?

Sävyjä on neljä:

 • Cool Blond (violetti koostumus) neutralisoi ei-toivottuja keltaisia pohjasävyjä korostaen vaaleiden hiusten viileyttä.
 • Cool Brown (vihreä koostumus) neutralisoi ei-toivottuja punaisia/oransseja pohjasävyjä korostaen tummien hiusten viileyttä.
 • Copper korostaa kuparin sävyjä tehden kuparin värisistä hiuksista eloisammat.
 • Red korostaa punaisia sävyjä tehden punaisista hiuksista eloisammat.

Miten valitsen oikean sävyn?

Kun huolellinen hiusanalyysi on tehty Kérastase-kampaamossa, kampaaja voi suositella oikeaa Touche Chromatique -sävyä ja antaa kaikki tarvittavat vinkit sen käyttöön.

Milloin Touche Chromatiquen käyttö kannattaa aloittaa?

Touche Chromatiquen käyttö aloitetaan kolmannella viikolla värjäyksen jälkeen, ja sitä jatketaan seuraavaa värjäyskertaa edeltävälle viikolle.

Kuinka usein Touche Chromatiquea tulee käyttää?

Suoravärien pitkäkestoisen vaikutuksen ansiosta yksi käyttökerta viikossa riittää tasaisen lopputuloksen ylläpitämiseen. Näin vältetään hiuskuidun ylikuormittuminen. Tämä siis tarkoittaa käyttöä keskimäärin joka kolmannen shampoopesun yhteydessä.

Voiko värjäyskertojen väliin jäävää aikaa pidentää Touche Chromatiquen avulla?

Touche Chromatique korjaa hiusten sävyä sekä antaa pituuksien ja latvojen värille kiiltoa. Se ei korvaa värjäystä, vaan ylläpitää eloisaa väriä ja hiusten kaunista tekstuuria pidempään värjäyskertojen välissä.

Täytyykö ihotesti tehdä ennen Touche Chromatique -tuotteen käyttöä?

Ihotesti ei ole tarpeen. Touche Chromatique -tuotetta käytetään värjättyihin hiuksiin. Lisäksi sitä käytetään ainoastaan pituuksiin, eikä se saa joutua kosketuksiin hiuspohjan kanssa.

Miten Touche Chromatique valmistellaan?

Touche Chromatiquen valmistelussa tulee käyttää pakkauksessa olevia välineitä (kulho ja lasta).

 • Ota lastalla Masque Chromatique -naamiota ja täytä sitä kulhon annosteluviivaan asti (15 ml).
 • Lisää kulhossa olevaan naamioon 10 painallusta Touche Chromatiquea.
 • Sekoita huolellisesti, jotta koostumuksesta tulee tasainen.
 • Käytä shampoopestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin (ks. alla olevat levitysohjeet).

Miksi kaksi tuotetta täytyy sekoittaa?

Tämä sekoitus tiivistää suoravärit parhaalla mahdollisella tavalla ja varmistaa Reflection-naamioiden ylivertaisen tehon värin korjauksessa ja hoidossa. Silottavat, kammattavuutta helpottavat ja pehmentävät ainesosat kaunistavat hiusten tekstuuria ja suojaavat hiuskuidun rakennetta.

Voiko sekoituksen valmistella etukäteen?

Touche Chromatique tulee sekoittaa juuri ennen käyttöä suoravärien tehokkuuden ja halutun sävyn varmistamiseksi.

Voiko Touche Chromatiquen sekoittaa toiseen naamioon tai hoitoaineeseen?

Emme suosittele Touche Chromatiquen sekoittamista muihin kuin mainittuihin naamioihin tai hoitoaineisiin.
Fondant Chromatiquea voidaan käyttää Touche Chromatiquen kanssa. Käytettävät välineet, vaikutusaika (5 min) ja sekoitussuhde ovat samat kuin käytettäessä Masque Chromatiquea. Suoravärien tehokkuuden vuoksi ainoastaan yksi käyttökerta viikossa on tarpeen Fondant-tuotteen kanssa käytettynä.

Voiko Touche Chromatiquen sekoittaa suoraan naamiopurkissa?

Touche Chromatiquea ei saa sekoittaa suoraan naamiopurkissa, sillä sekoitussuhde ei tällöin pysy samana eikä lopputuloksesta ole varmuutta. Tällaisessa sekoituksessa saattaa olla liikaa Touche Chromatiquea. Lisäksi käytettyjä suoravärejä täytyy säilyttää eri pakkauksessa niiden suojaamiseksi ja tehokkuuden säilyttämiseksi.

Mitä tapahtuu, jos lisään naamioon liikaa Touche Chromatiquea?

Lopputulos on liian intensiivinen tai neutralisoiva vaikutus on liian voimakas. Käsien tahrautumisen riski on suurempi. Suositeltu sekoitussuhde on testattu ja määritetty värin parasta korjausta ja hoitoa ajatellen sekä luonnollisen ja paremman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Entä mitä tapahtuu, jos lisään naamioon liian vähän Touche Chromatiquea?

Lopputulos ei ole riittävän näkyvä ja neutralisoiva vaikutus on heikompi.

Miten Touche Chromatique levitetään?

 • Pese hiukset valitsemallasi Bain Reflection -shampoolla kahdesti ja kuivaa ne pyyhekuiviksi
 • Levitä seosta tasaisesti pituuksiin ja latvoihin
 • Anna vaikuttaa 5 minuutin ajan
 • Vaahdota ja huuhtele huolellisesti

Kuinka pitkäksi aikaa seos jätetään hiuksiin?

Suoravärit ovat erittäin tiivistettyjä ja tehokkaita, joten viiden minuutin vaikutusaika riittää täydellisen lopputuloksen saavuttamiseen.

Mitä tapahtuu, jos jätän seoksen hiuksiin suositeltua pidemmäksi ajaksi?

Suositellun vaikutusajan ylittäminen voi johtaa liian voimakkaaseen tai epätasaiseen lopputulokseen.

Värjääkö Touche Chromatique kädet?

Touche Chromatique ei värjää käsiä, mikäli noudatat käyttöohjeita. Säännösten mukaan käsineet eivät ole pakolliset käytettäessä Touche Chromatiquea kotona tai kampaamossa. Mikäli suoraväriä joutuu käsiin tai iholle, huuhtele välittömästi vedellä.

Mitä tapahtuu, jos käytän Touche Chromatiquea kuiviin hiuksiin?

Touche Chromatique vaikuttaa ja imeytyy tehokkaammin märkiin hiuksiin. Käyttö kuiviin hiuksiin voi johtaa epätasaiseen lopputulokseen, ja tuotetta tarvitaan enemmän.

Mitä tapahtuu, jos käytän Touche Chromatiquea ilman Masque Chromatique -naamiota?

Touche Chromatiquea ei saa käyttää ilman naamiota. Suoravärien vuoksi lopputulos on liian voimakas. Naamio ravitsee hiuksia antaen värille kiiltoa ja monitasoista suojaa.

Sävy on liian voimakas – miten voin laimentaa sitä?

Suoravärit poistetaan pesemällä hiukset shampoolla. Mikäli sävy on liian voimakas, käytä neutraalia shampoota kuiviin hiuksiin hieroen sitä pituuksiin. Huuhtele ja käytä Masque Chromatique -tuotetta.

Voiko Touche Chromatiquea käyttää luonnollisiin hiuksiin?

Touche Chromatique on kehitetty värjättyjen hiusten ylläpitoon ja niiden sävyn elvyttämiseen tai neutralisointiin. Emme suosittele tuotteen käyttöä luonnolliseen väriin, sillä sen vaikutus olisi vähäinen.

Muuttaako Touche Chromatique nykyistä hiusväriäni?

Touche Chromatique ei muuta hiusväriä, vaan elvyttää haalistunutta väriä, pidentää sen kestoa ja/tai neutralisoi ei-toivottuja sävyjä. Noudata annostelu- ja käyttöohjeita saavuttaaksesi parhaan lopputuloksen.

Voiko Touche Chromatiquea käyttää hiusten tyveen?

Touche Chromatiquea ei saa käyttää hiusten tyveen. Käytä tarvittaessa kampaa levittääksesi tuotteen mahdollisimman lähelle tyveä.

Muuttaako Touche Chromatique seuraavan värjäyksen lopputulosta?

Touche Chromatique ei muuta seuraavan värjäyksesi lopputulosta. Joissakin tapauksissa hiusten kasvu saattaa hidastua Touche Chromatique -tuotteita käytettäessä.

Etsi jälleenmyyjä ETSI KAMPAAMO

Etsi sinua lähellä oleva Kérastase-kampaamo, jossa saat henkilökohtaisen hiusanalyysin ja voit tutustua hiusrituaaleihin sekä ostaa tuotteita.