Huile Cicaextreme | Kérastase
Huile Cicaextreme Packshot new Huile Cicaextreme Packshot new Huile-Cicaextreme-100ml-02-Kerastase-v2Huile-Cicaextreme-100ml-02-Kerastase-v2 Huile-Cicaextreme-100ml-03-Kerastase-v2Huile-Cicaextreme-100ml-03-Kerastase-v2

Huile Cicaextreme
Blond Absolu

Tämä hiuksiin jätettävä hiusöljy hoitaa vaalennettuja hiuksia tehokkaasti vaalennuskäsittelyn jälkeen. Se antaa myös lämpösuojan jopa 230° asti. Se sulkee hiuksen avautuneet hiussuomut välittömästi ja vähentää kaksihaaraisten näkyvyyttä. Hiukset vahvistuvat välittömästi jopa 91 %:a ja ovat 2x kiiltävämmät*. Sisältää alppitähden öljyä ja se silottaa, vahvistaa ja pehmentää hiuksia välittömästi. *Instrumentaalinen testi

100 ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO

Voidaan käyttää pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Levitä 1-2 pumppausta kosteisiin hiuksiin ja föönaa ne tai anna kuivua. Levitä 1 pumppaus kuiviin hiuksiin pituuksiin ja latvoihin.

BainCicaextreme-Blond-Absolu-Video-Cover-v2
Bain-Cicaextreme-Shampoo-In-Cream-250ml-04-Kerastase-v2

Kevyt hiusöljy, joka vahvistaa herkistyneitä hiuksia vaalennuskäsittelyn jälkeen vahvistaen sen vastustuskykyä ulkoisia haittatekijöitä vastaan ja lisäten kiiltoa.

  • Kosteuttaa tehokkaasti hiusta tehden hiuksesta 91 % vahvemman*.
    *Instrumentaalinen testi.

  • Silottaa latvoja ja tekee hiuksista 2x kiiltävämmät.*.
    *Instrumentaalinen testi.

  • Antaa hiuksille lämpösuojan jopa 230 asteeseen saakka ja auttaa vähentämään pörröisyyttä.
Alppitähden öljy, joka on uutettu tästä "kuolemattomuuden" kukasta, sisältää runsaasti antioksidantteja. Se ravitsee tehokkaasti ja auttaa suojaamaan hiuksia  vaurioita vastaan. Sen tehokkaat ominaisuudet pehmentävät ja rauhoittavat herkistyneitä vaalennettuja hiuksia.

CYCLOPENTASILOXANE ● DIMETHICONOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● LIMONENE ● HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL ● LINALOOL ● CITRONELLOL ● TOCOPHEROL ● LEONTOPODIUM ALPINUM FLOWER/LEAF EXTRACT

Alppitähden öljy, joka on uutettu tästä "kuolemattomuuden" kukasta, sisältää runsaasti antioksidantteja. Se ravitsee tehokkaasti ja auttaa suojaamaan hiuksia vaurioita vastaan. Sen tehokkaat ominaisuudet pehmentävät ja rauhoittavat herkistyneitä vaalennettuja hiuksia.

In Salon Ritual Blond Absolu Kérastase

KAMPAAMORITUAALI

Fusi-Dose: Koe Blond Absolu Booster

Tehokkaasti korjaava koostumus, joka auttaa vaaleaa sävyä pysymään luonnollisena värjäysten välissä. Tiivistetyt hoitavat ainesosat korjaavat vaalennuksen herkistämiä hiussäikeitä välittömästi.                                                                            

  • Korjaa teknisten, kemiallisten ja lämpökäsittelyjen aiheuttamia vaurioita. 
  • Jälleenrakentaa hiussäikeiden rakennetta.
  • Tekee hiuksista helpommin käsiteltävät latistamatta niitä.

Tutustu kaikkiin kampaamohoitoihin

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.