Sérum Cicanuit | Yöseerumi vaalennetuille hiuksille | Kérastase

Sérum Cicanuit
Blond Absolu

Tämä hiusten yöseerumi, joka sisältää hyaluronihappoa, on kevyt koostumukseltaan. Sen hiuksiin jätettävä koostumus on ihanteellinen kaikentyyppisille vaaleille hiuksille. Koostumus sisältää hyaluronihappoa ja kallisarvoista alppitähteä ja se vähentää vaalennuksen aiheuttamia vaurioita yön yli jopa 55 % tehden vaaleista hiuksista 74 % kosteutetummat ja 89 % vahvemmat*. Sen geelivoidemainen koostumus toimii suojana tyynyn aiheuttamaa hankausta, katkeilua ja kaksihaaraisia vastaan. Seerumia levitetään iltaisin pituuksiin ja latvoihin, ja sen kevyt koostumus imeytyy nopeasti. Herää aamulla ja koe, kuinka vaaleat hiuksesi ovat pehmeämmät ja vahvemmat. *Instrumentaalinen testi.

90ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO
Benefits Blond Absolu Kérastase
  • Lightweight formula that intensely recovers sensitized fiber overnight
  • Hair fiber is plumped and 74% more hydrated
  • Erases 55% of damage from bleaching
  • Hair is 89% stronger, more resistant to breakage
  • 53% less split ends

Käytä 2-4 pumppausta riippuen hiusten pituudesta ja paksuudesta. Levitä kuiviin hiuksiin pituuksiin ja latvoihin. Jos seerumia käytetään kosteisiin hiuksiin, pyyhekuivaa hiukset ensin. Muotoile hiukset kuten haluat. Ei huuhdella pois.

Ainutlaatuinen yhdistelmä tehokasta hyaluronihappoa + alppitähden öljyä. 
Hyaluronihappo ravitsee hiuksia tehden sen pinnasta tasaisemman. Tämä tehokas ainesosa vahvistaa hiusta auttaen ehkäisemään katkeilua.
Alppitähden kukka sisältää runsaasti antioksidantteja. Se ravitsee hiusta ja suojaa sitä päivittäisiä vaurioita vastaan. Sen tehokkaat ominaisuudet pehmentävät herkistynyttä vaalennettua hiusta.

AQUA / WATER / EAU - ISOPROPYL MYRISTATE - DIMETHICONE - TRIETHANOLAMINE - AMODIMETHICONE - PHENOXYETHANOL - SODIUM HYALURONATE - CARBOMER - POLYQUATERNIUM-4 - POTATO STARCH MODIFIED - HYDROXYPROPYL GUAR - BEHENTRIMONIUM CHLORIDE - TRIDECETH-6 - LIMONENE - ISOPROPYL ALCOHOL - CETRIMONIUM CHLORIDE - LINALOOL - GLYCERIN - - CITRONELLOL - -LEONTOPODIUM ALPINUM FLOWER/LEAF EXTRACT - CITRIC ACID - SODIUM BENZOATE - POTASSIUM SORBATE - PARFUM / FRAGRANCE -

Täydellinen lisä Blond Absolu-rutiiniin. Levitä seerumia illalla hiuksiin ennen hiusten letitystä löysälle letille ja herää seuraavana aamuna hiusten ollessa täydellisillä rennoilla laineilla.

In Salon Ritual Blond Absolu Kérastase

KAMPAAMORITUAALI

Fusi-Dose: Koe Blond Absolu Booster

Tehokkaasti korjaava koostumus, joka auttaa vaaleaa sävyä pysymään luonnollisena värjäysten välissä. Tiivistetyt hoitavat ainesosat korjaavat vaalennuksen herkistämiä hiussäikeitä välittömästi.                                                                            

  • Korjaa teknisten, kemiallisten ja lämpökäsittelyjen aiheuttamia vaurioita. 
  • Jälleenrakentaa hiussäikeiden rakennetta.
  • Tekee hiuksista helpommin käsiteltävät latistamatta niitä.

Tutustu kaikkiin kampaamohoitoihin

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.