Fondant Densite Densifique 200ml 01 Kerastase Fondant Densite Densifique 200ml 01 Kerastase

Tuuheuttaminen

Fondant Densité
Densifique

Hoitoaine hennoille ja ohentuville hiuksille. Se tarjoaa enemmän volyymia, runsautta ja kestävyyttä tehden hiuksista tuuheammat ja paksummat.

200 ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO
CC Creme Soleil 02 Kerastase
  • Kosteuttaa ja tuuhentaa hiuskuitua
  • Vahvistaa hiuksen rakennetta
  • Parantaa hiuksen tekstuuria
  • Elvyttää ja parantaa kestävyyttä
  • Hiukset ovat kestävämmät eivätkä katkeile
  • Tuuheammat ja runsaammat
  • Hennot hiukset näyttävät paksummilta

Käytä shampoopestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 1–2 minuutin ajan. Huuhtele huolellisesti. Mikäli tuotetta joutuu silmiin, huuhtele silmät heti huolellisesti.

Illustration of How to apply a Fondant Kerastase

Tärkeimmät ainesosat

  • Hyaluronihappo: Luonnollinen suola sitoo jopa 1 000 kertaa painonsa verran kosteutta. Kosteuttaa ja tekee hiuksista joustavat ja tuuheat.
  • Intra-Cylane®: Mineraaleja, jotka vahvistavat hiuksen rakennetta sisältäpäin kolmiulotteisten puitteiden avulla.

Ainesosien täydellinen luettelo

Aqua / Water – Cetearyl Alcohol – Behentrimonium Chloride – Aminopropyl Triethoxysilane – Starch Acetate – Cetyl Esters – Isopropyl Alcohol – Lactic Acid – Hydroxyethylcellulose – Hexyl Cinnamal – Linalool – Chlorhexidine Digluconate – Citronellol – Alpha-Isomethyl Ionone – 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol – Safflower Glucoside – Ci 19140 / Yellow 5 – Ci 17200 / Red 33 – Sodium Hyaluronate – Tocopherol – Bht – Sodium Citrate – Parfum / Fragrance

Fondant-hoitoaineen koostumus on kehitetty hennoille ja ohentuville hiuksille, joten sitä levitetään hiusten pituuksiin aloittaen 2–3 cm:n etäisyydeltä juuresta. Käyttö juuriin tekee hiuksista raskaat.

Kampaamokokemukset

Fusio-Dose: Välitön muutos

Fusio-Dose-rituaali on yksilöllisin Kérastasen tarjoama palvelu ja se on saatavilla ainoastaan kampaamoissa. Erilaisia hoitoyhdistelmiä on jopa 20, ja niiden tulokset ovat välittömiä. Hoito voidaan kohdistaa kahteen hiusongelmaan, kuten kuivuuteen, vaurioihin, pörröisyyteen, ohuuteen ja kiillottomuuteen. Hoitorituaali alkaa hiusanalyysillä, jossa määritetään kaksi hiuksiisi liittyvää tavoitettasi. Sitten kampaajasi valitsee neljästä tiivisteestä sopivan pohjan, jonka vaikutus kohdistuu ensimmäiseen tavoitteeseen. Se yhdistetään johonkin viidestä boosterista toisen hiuksiin liittyvän tavoitteesi täyttämiseksi. Tulokset ovat välittömiä.

Tutustu kampaamokokemuksiin

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.