Serum Jeunesse - Densifique - Tuuheuttaminen - Kérastase – Hiustenhoitotuotteet, hiustenhoito, hiusanalyysi ja ammattimainen hiusmuotoilu
Serum Jeunesse Densifique 125ml 01 Kerastase Serum Jeunesse Densifique 125ml 01 Kerastase

Tuuheuttaminen

Serum Jeunesse
Densifique

Serum Jeunesse on ohentuville ja harmaantuville hiuksille tarkoitettu hoito. Se pigmentoi harmaantuvia hiuksia, kohottaa juuria ja antaa volyymia palauttaen nuorekkaan pehmeyden.

125 ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO
  • Kompensoi laadun heikentymistä
  • Suojaa hiusten melaniinia
  • Palauttaa hiuskuidun nuorekkaan hehkun
  • Joustava pehmeys ja upea volyymi
  • Tuuheutta ja volyymia
  • Kiiltoa ja kammattavuutta
  • Palauttaa nuorekkaan pehmeyden

Levitä 2–3 annosta suoraan hiuspohjaan jakaus jakaukselta. Hiero sormin. Suihkuta 3–4 annosta pituuksiin ja kampaa levittääksesi tuotteen tasaisesti. Älä huuhtele. Käytä hiustenkuivaajaa aktivoidaksesi hoidon. Annostelu: 15 annosta lyhyille hiuksille ja 20 annosta pitkille hiuksille.

How to apply video Cover image

Tärkeimmät ainesosat

  • Stemoxydine®: Jäljittelee kantasolujen optimaalista ympäristöä, joka mahdollistaa niiden vuorovaikutuksen ja herättää nukkuvat hiusnystyt.
  • Anti-OX Cellular®: Antioksidanttiyhdistelmä ehkäisee melaniinin puutosta.
  • Keramidit ja tuuheuttava polymeeri: Kompensoi melaniinin puuttumisen hiuksistaAinesosat.

Ainesosien täydellinen luettelo

Alcohol Denat – Aqua / Water – Diethyllutidinate – Peg-14 Dimethicone – Hexyl Cinnamal – Linalool – Geraniol – Polyquaternium-11 – Benzyl Alcohol – Hydroxycitronellal – 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol – Ascorbyl Glucoside – Ferulic Acid – Safflower Glucoside – Citronellol – Tocopheryl Acetate – Ethylhexyl Methoxycinnamate – Eugenol – Rubus Fruticosus Fruit Extract / Blackberry Fruit Extract – Glycyrrhiza Glabra Extract / Licorice Root Extract – Acetum / Vinegar – Parfum / Fragrance

Densifique-applikaattorin tarkka suutin mahdollistaa täsmällisen levittämisen juuriin ja hiuskuituihin. Miellyttävä käyttää niin lyhyisiin, puolipitkiin kuin pitkiinkin hiuksiin.

Kampaamokokemukset

Fusio-Dose: Välitön muutos

Fusio-Dose-rituaali on yksilöllisin Kérastasen tarjoama palvelu ja se on saatavilla ainoastaan kampaamoissa. Erilaisia hoitoyhdistelmiä on jopa 20, ja niiden tulokset ovat välittömiä. Hoito voidaan kohdistaa kahteen hiusongelmaan, kuten kuivuuteen, vaurioihin, pörröisyyteen, ohuuteen ja kiillottomuuteen. Hoitorituaali alkaa hiusanalyysillä, jossa määritetään kaksi hiuksiisi liittyvää tavoitettasi. Sitten kampaajasi valitsee neljästä tiivisteestä sopivan pohjan, jonka vaikutus kohdistuu ensimmäiseen tavoitteeseen. Se yhdistetään johonkin viidestä boosterista toisen hiuksiin liittyvän tavoitteesi täyttämiseksi. Tulokset ovat välittömät.

Tutustu kampaamokokemuksiin

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.

Etsi jälleenmyyjä ETSI KAMPAAMO

Etsi sinua lähellä oleva Kérastase-kampaamo, jossa saat henkilökohtaisen hiusanalyysin ja voit tutustua hiusrituaaleihin sekä ostaa tuotteita.