L'Huile Originale | Hiuksiin jätettävä hiusöljy | Kérastase

Kiilto, Pörröisyyden vähentäminen

L'Huile Originale
Elixir Ultime

Tähtituoteemme: tämä hiuksiin jätettävä hiusöljy antaa syvää ravitsemusta kiillottomille hiuksille sekä lämpösuojan jopa 230° asti. Se silottaa kaksihaaraisia ja hiusta antaen pitkäkestoista suojaa pörröisyyttä vastaan. Hiukset saavat välittömästi uutta elinvoimaa sekä näkyvää, intensiivistä kiiltoa jopa 48 tunnin ajan. Hiusöljyn poikkeuksellinen tuoksusekoitus sisältää yhdistelmän kukkaistuoksuja orvokista, freesiasta ja mandariinista, sekä puuta ja myskiuutetta. Öljyn huumaava tuoksu hellii aisteja samalla sulautuen hiuksiin.

100 ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO

KAMPAAMOKOKEMUKSET

Elixir Ultime: kallisarvoisten öljyjen antamaa kiiltoa

Tämä viisivaiheinen hoitorituaali tarjoaa kallisarvoisten öljyjen kaikki hyödyt. Rituaalissa käytetään mediassa ylistettyä Elixir Ultime -öljyä, josta sekoitetaan yksilölliset yhdistelmät juuri sinun hiuksillesi. Rentouttava hieronta ja yksilöllinen oil zoning -tekniikka edistävät öljyn vaikuttavien aineiden imeytymistä. Tuloksena on vahvemmat, pehmeämmät ja upeat, luonnollisen kiiltävät hiukset.

Jokainen vaihe on yksilöity erikseen öljyjen avulla, mikä tekee hoitoelämyksestä ainutlaatuisen ja juuri sinun hiuksillesi täydellisesti sopivan. Kampaajasi valitsee hiuksillesi parhaiten sopivan Elixir Ultime -öljyn ja muokkaa sen annostusta kuhunkin vaiheeseen. Hiuksista tulee kevyen tuntuiset, lämmön aiheuttamilta vaurioilta suojatut ja täydellisen kiiltävät.

Tutustu kampaamokokemuksiin

PALVELUT

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.