Pörröisyyden vähentäminen, Kiilto

L'Huile Rose
Elixir Ultime

Koostumus sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän Imperial Tea -uutetta, kameliaöljyä ja marulaöljyä. Se korostaa hiusvärin syvyyttä, silottaa hiusta antaen sille välitöntä kiiltoa ja ravitsee hiusta antaen tehden siitä silkinpehmeän. Hiukset saavat syvää ravitsevuutta ja lämpösuojaa jopa 230° asti sekä kestävää suojaa pörröisyyttä vastaan. Hiukset saavat houkuttelevaa tuoksua ja hehkuvaa kiiltoa.

100 ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO

KAMPAAMOKOKEMUKSET

Elixir Ultime: kallisarvoisten öljyjen antamaa kiiltoa

Tämä viisivaiheinen hoitorituaali tarjoaa kallisarvoisten öljyjen kaikki hyödyt. Rituaalissa käytetään mediassa ylistettyä Elixir Ultime -öljyä, josta sekoitetaan yksilölliset yhdistelmät juuri sinun hiuksillesi. Rentouttava hieronta ja yksilöllinen oil zoning -tekniikka edistävät öljyn vaikuttavien aineiden imeytymistä. Tuloksena on vahvemmat, pehmeämmät ja upeat, luonnollisen kiiltävät hiukset.

Jokainen vaihe on yksilöity erikseen öljyjen avulla, mikä tekee hoitoelämyksestä ainutlaatuisen ja juuri sinun hiuksillesi täydellisesti sopivan. Kampaajasi valitsee hiuksillesi parhaiten sopivan Elixir Ultime -öljyn ja muokkaa sen annostusta kuhunkin vaiheeseen. Hiuksista tulee kevyen tuntuiset, lämmön aiheuttamilta vaurioilta suojatut ja täydellisen kiiltävät.

Tutustu kampaamokokemuksiin

PALVELUT

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.