8H Magic Night Serum | Yöksi levitettävä seerumi | Kérastase
8H Magic Night Serum Nutritive Kérastase 8H Magic Night Serum Nutritive Kérastase 8H Magic Night Serum Iris Root Extract Nutritive Iris Kérastase8H Magic Night Serum Iris Root Extract Nutritive Iris Kérastase Emily Ratajkowski Nutritive 8H Magic Night Serum KérastaseEmily Ratajkowski Nutritive 8H Magic Night Serum Kérastase

Ravitsevuus

8H Magic Night Serum
Nutritive

Yöksi jätettävä seerumi ravitsee tehokkaasti kaikkia hiustyyppejä. Sen kevyt voidemainen koostumus sopii kaikille ihotyypeille: se auttaa selvittämään ohuita hiuksia ja tekee normaaleista ja karheista hiuksista helpommin käsiteltävät. Kun seerumi levitetään illalla, seerumin ravitsevat ainesosat imeytyvät hiuksiin asteittain täyttäen päivän aikana menetettyjä varantoja. Aamulla hiukset näyttävät ravituilta ja ovat näkyvästi pehmeämmät.

90ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO
  • Ravitsee yön aikana 8 tunnin ajan, käyttö Bain Satin 2- ja Masquintense-tuotteiden kanssa
  • Yön aikana kehittyvä tuoksu auttaa rentouttamaan unta ja antamaan energiaa aamulla
  • Tekee hiuksista helpommin selvitettävät ja auttaa välttämään tyynyn aiheuttamaa hankausta
  • Tekee normaaleista ja karheista hiuksista helpommin käsiteltävät
  • Hiuskuidut tuntuvat pehmeämmiltä
  • Kosteuttaa ilman, että ohuet hiukset latistuvat
  • Selkeyttää kiharoita 

Käytä 2–4 painallusta riippuen hiusten pituudesta ja paksuudesta. Levitä pituuksiin ja latvoihin. Jos levität märkiin hiuksiin, kuivaa hiuksia ensin pyyhkeellä. Muotoile hiuksiasi haluamallasi tavalla yön aikana. Jätetään hiuksiin. Ei tarvitse huuhdella pois. Toista levitys kuiviin hiuksiin ravitaksesi niitä vieläkin tehokkaammin yön aikana.

・Kurjenmiekanjuuriuute: ravitsee asteittain ja pitkäkestoisesti 8 tunnin ajan (täyttää päivän aikana menetettyjä ravinnevarantoja ja antaa hiuskuidulle kauniin pinnan)

・5 vitamiinin yhdistelmä: sinetöi hiuskuidut antaen sileän lopputuloksen (ravintoaineiden asteittainen imeytyminen ja pitkäkestoinen vaikutus)

 

 ● AQUA / WATER / EAU 
 ● CYCLOHEXASILOXANE 
 ● C13-16 ISOPARAFFIN 
 ● GLYCERIN 
 ● POLYACRYLAMIDE 
 ● PHENOXYETHANOL 
 ● DIMETHICONE 
 ● C13-14 ISOPARAFFIN 
 ● LAURETH-7 
 ● LINALOOL 
 ● TOCOPHEROL 
 ● NIACINAMIDE 
 ● PYRIDOXINE HCl 
 ● PANTHENOL 
 ● BUTYLENE GLYCOL 
 ● HYDROXYCITRONELLAL 
 ● GLYCERYL LINOLEATE 
 ● BENZYL SALICYLATE 
 ● BENZYL ALCOHOL 
 ● HEXYL CINNAMAL 
 ● CITRONELLOL 
 ● GLYCERYL OLEATE 
 ● ALPHA-ISOMETHYL IONONE 
 ● ASCORBYL GLUCOSIDE 
 ● SAFFLOWER GLUCOSIDE 
 ● COUMARIN 
 ● LIMONENE 
 ● HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HYDROLYZED WHEAT PROTEIN 
 ● IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT 
 ● GLYCERYL LINOLENATE 
 ● CI 19140 / YELLOW 5 
 ● CI 14700 / RED 4 
 ● BHT 
 ● SODIUM CITRATE 
 ● PARFUM / FRAGRANCE

Erinomainen täydennys ravitsevaan Nutritive-suihkurutiiniin. Saat aamuksi kauniit laineet tai selkeät kiharat, kun levität seerumia ennen letitystä tai nutturan sitomista.

Nutritive Routine

Ikoninen Nutritive-sarja hoitaa ja ravitsee hiuksia tehden niistä joustavat ja vastustamattoman pehmeät. Se on erityisesti kehitetty hoitamaan kuivien hiusten ongelmien ydintä räätälöidyillä rutiineilla, jotka on suunniteltu kolmelle eri kuivuuden asteelle. Viimeistele iltarutiinisi levittämällä hiuksiin 8H Magic Night Serum -seerumia.

Tutustu tuotesarjaan
1
Bathe
Bain Satin 2 Nutritive 250ml 01 Kerastase

Bain Satin 2

Bain Satin 2 on ravitseva shampookylpy, joka sopii niin hennoille kuin paksuillekin hiuksille, jotka ovat kuivat ja herkistyneet. Sen sisältämän Irisome-yhdisteen vaikuttavat ainesosat ravitsevat hiuksia kokonaisvaltaisesti tyvestä latvoihin.

LISÄTIETOJA
2
Treat
Masquintense Thick Nutritive 200ml 01 Kerastase

Masquintense Thick

Masquintense Thick Hair on täyteläinen hoitava hiusnaamio paksuille ja kuiville hiuksille. Tehokkaat vaikuttavat ainesosat tunkeutuvat syvälle hiuskuituihin raviten paksuja hiuksia pitkäkestoisesti.

LISÄTIETOJA
3
Prime
Nectar Thermique Nutritive 100ml 01 Kerastase

Nectar Thermique

Nectar Thermique on lämpösuojavoide normaaleille ja kuiville hiuksille. Se suojaa kuivia hiuksia föönauksen ja lämpömuotoilun aiheuttamilta vaurioilta tehden hiuksista pehmeät ja helpommin muotoiltavat.

LISÄTIETOJA
4
Night
8H Magic Night Serum Nutritive Kérastase

8H Magic Night Serum

Yöksi jätettävä seerumi ravitsee tehokkaasti kaikkia hiustyyppejä. Sen kevyt voidemainen koostumus sopii kaikille ihotyypeille: se auttaa selvittämään ohuita hiuksia ja tekee normaaleista ja karheista hiuksista helpommin käsiteltävät. Kun seerumi levitetään illalla, seerumin ravitsevat ainesosat imeytyvät hiuksiin asteittain täyttäen päivän aikana menetettyjä varantoja. Aamulla hiukset näyttävät ravituilta ja ovat näkyvästi pehmeämmät.

LISÄTIETOJA

KAMPAAMOKOKEMUKSET

Fusio-Dose: Välitön muutos

Fusio-Dose-rituaali on yksilöllisin Kérastasen tarjoama palvelu ja se on saatavilla ainoastaan kampaamoissa. Erilaisia hoitoyhdistelmiä on jopa 20, ja niiden tulokset ovat välittömiä. Hoito voidaan kohdistaa kahteen hiusongelmaan, kuten kuivuuteen, vaurioihin, pörröisyyteen, ohuuteen ja kiillottomuuteen. Hoitorituaali alkaa hiusanalyysillä, jossa määritetään kaksi hiuksiisi liittyvää tavoitettasi. Sitten kampaajasi valitsee neljästä tiivisteestä sopivan pohjan, jonka vaikutus kohdistuu ensimmäiseen tavoitteeseen. Se yhdistetään johonkin viidestä boosterista toisen hiuksiin liittyvän tavoitteesi täyttämiseksi. Tulokset ovat välittömiä ja ennennäkemättömiä.

Tutustu kampaamokokemuksiin

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.