Masque Magistral | Syväravitseva hiusnaamio | Kérastase
Masque Magistral Nutritive 200ml 01 Kerastase Masque Magistral Nutritive 200ml 01 Kerastase

Ravitsevuus

Masque Magistral
Nutritive

Masque Magistral on syväravitseva hoitava naamio erittäin kuiville ja paksuille hiuksille. Naamion vaikuttavat ainesosat tekevät hiuksista pehmeät ja kimmoisat.

200 ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO
CC Creme Soleil 02 Kerastase
  • Ravitsee hiuksia perinpohjaisesti
  • Sileät ja pehmeän tuntuiset hiukset
  • Kimmoisa tekstuuri
  • Terve kiilto
  • Helpommin selvitettävät hiukset
  • Erittäin helposti käsiteltävät hiukset

Käytä pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Hiero pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa 5 minuutin ajan. Vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

Illustration of How to apply a Masque Kerastase

Tärkeimmät ainesosat

  • Irisome 4 600 PPM -yhdiste + hartsistoraksi: 
    Gluco active -tiiviste ja iiriksen maavarresta saatu uute, jonka ravitseva teho on omaa luokkaansa. Lisänä on arvokasta storaksipuusta saatavaa hartsia, jota tämä kasvi kykenee itse tuottamaan ravinnokseen. Äärimmäisen tehokas ravitseva yhdiste kosteuttaa jopa kaikkein kuivimpiakin hiuksia.

Ainesosien täydellinen luettelo

Aqua / Water – Cetearyl Alcohol – Amodimethicone – Glycerin – Behentrimonium Chloride – Cetyl Esters – Trideceth-5 – Isopropyl Alcohol – Caprylyl Glycol – Trideceth-10 – Trideceth-6 – Benzoic Acid – Phenoxyethanol – Butylene Glycol – Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein – Glyceryl Linoleate – Boron Nitride – Cetrimonium Chloride – Citronellol – Alpha-Isomethyl Ionone – Glyceryl Oleate – Benzyl Alcohol – Acetic Acid – Xylose – Safflower Glucoside – Helianthus Annuus Seed Oil / Sunflower Seed Oil – Iris Florentina / Iris Florentina Root Extract – Glyceryl Linolenate – Styrax Benzoin Gum – Tocopherol – Bht – Sodium Citrate – Parfum / Fragrance

Kampaamokokemukset

Fusio-Dose: välitön muutos

Fusio-Dose-rituaali on yksilöllisin Kérastasen tarjoama palvelu, ja se on saatavilla ainoastaan kampaamoissa. Erilaisia hoitoyhdistelmiä on jopa 20, ja niiden tulokset ovat välittömiä. Hoito voidaan kohdistaa kahteen hiusongelmaan, kuten kuivuuteen, vaurioihin, pörröisyyteen, ohuuteen tai kiillottomuuteen. Hoitorituaali alkaa hiusanalyysillä, jossa määritetään kaksi hiuksiisi liittyvää tavoitettasi. Sitten kampaajasi valitsee neljästä tiivisteestä sopivan pohjan, jonka vaikutus kohdistuu ensimmäiseen tavoitteeseen. Se yhdistetään johonkin viidestä boosterista toisen hiuksiin liittyvän tavoitteesi täyttämiseksi. Tulokset ovat välittömiä ja ennennäkemättömiä.

Tutustu kampaamokokemuksiin

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.