Masque Chromatique - Thick Hair - Reflection - Värin korjaaminen ja suojaaminen - Kiilto - Kérastase – Hiustenhoitotuotteet, hiustenhoito, hiusanalyysi ja ammattimainen hiusmuotoilu
Masque Chromatique Thick Hair Reflection 200ml 01 Kerastase Masque Chromatique Thick Hair Reflection 200ml 01 Kerastase

Värin korjaaminen ja suojaaminen, Kiilto

Masque Chromatique - Thick Hair
Reflection

Masque Chromatique on ravitseva hoito paksuille ja herkistyneille hiuksille, jotka on värjätty tai raidoitettu. Se suojaa ja korostaa värisävyä.

200 ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO
Generic image to illustrate Kerastase products benefits
  • Suojaa väriä ja pidentää sen kestoa jopa 40 päivällä
  • Ravitsee hiuksia
  • Säilyttää kiillon jopa 40 päivää
  • Tekee hiuksista runsaan tuntuiset

Käytä shampoopestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Hiero pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa 2–3 minuutin ajan. Huuhtele huolellisesti.

Illustration of How to apply a Masque Kerastase

Tärkeimpien ainesosien luettelo

Système Capture™:

  • Sinkkiglukonaatti: kiinnittää ja lukitsee värin syvälle hiuskuituun luoden vahvoja ionisiteitä väriaineiden välille.
  • E-vitamiini ja UV-filtterit: auttavat torjumaan oksidatiivisia hyökkäyksiä, jotka johtavat värin ennenaikaiseen haalistumiseen.
  • Pellavansiemenöljy: pellavakasvista saatava vettä hylkivä öljy antaa hiuskuidulle kiiltoa ja pehmeyttä juuresta latvaan. Hiuksista tulee sileät ja kiiltävät, jotta ne heijastavat valoa mahdollisimman paljon.

Ainesosien täydellinen luettelo

Aqua / Water – Cetearyl Alcohol – Behentrimonium Chloride – Amodimethicone – Cetyl Esters – Isopropyl Alcohol – Phenoxyethanol – Trideceth-6 – Candelilla Cera / Candelilla Wax – Oryza Sativa Bran Oil / Rice Bran Oil – Ethylhexyl Methoxycinnamate – Glycine Soja Oil / Soybean Oil – Tocopherol – Limonene – Chlorhexidine Digluconate – Linalool – Cetrimonium Chloride – Hexyl Cinnamal – Citronellol – Butylene Glycol – Benzyl Alcohol – Geraniol – Zinc Gluconate – Sodium Citrate – Bht –  Litchi Chinensis Pericarp Extract – Citrus Junos Fruit Extract – Parfum / Fragrance

Kampaamokokemukset

Fusio-Dose: välitön muutos

Fusio-Dose-rituaali on yksilöllisin Kérastasen tarjoama palvelu, ja se on saatavilla ainoastaan kampaamoissa. Erilaisia hoitoyhdistelmiä on jopa 20, ja niiden tulokset ovat välittömiä. Hoito voidaan kohdistaa kahteen hiusongelmaan, kuten kuivuuteen, vaurioihin, pörröisyyteen, ohuuteen tai kiillottomuuteen. Hoitorituaali alkaa hiusanalyysillä, jossa määritetään kaksi hiuksiisi liittyvää tavoitettasi. Sitten kampaajasi valitsee neljästä tiivisteestä sopivan pohjan, jonka vaikutus kohdistuu ensimmäiseen tavoitteeseen. Se yhdistetään johonkin viidestä boosterista toisen hiuksiin liittyvän tavoitteesi täyttämiseksi. Tulokset ovat välittömiä ja ennennäkemättömiä.

Tutustu kampaamokokemuksiin

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Illustration 1 for the Kerastase two zones block

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Illustration 2 for the Kerastase two zones block

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.

Etsi jälleenmyyjä ETSI KAMPAAMO

Etsi sinua lähellä oleva Kérastase-kampaamo, jossa saat henkilökohtaisen hiusanalyysin ja voit tutustua hiusrituaaleihin sekä ostaa tuotteita.