Usein kysyttyjä kysymyksiä Main header title Kerastase
Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kysymyksiä ja vastauksia

Usein kysytyt kysymykset

Mistä voin ostaa Kérastase-tuotteita teknisessä koossa?

Kérastasen tekniset tuotteet on tarkoitettu Kérastase-hiuskonsulteille, eikä niitä myydä kuluttajille.

Voinko saada näytteitä Kérastase-tuotteista?

Kérastase-hiuskonsultti valitsee sopivat tuotteet yksilöllisesti.

Siksi emme voi toimittaa tuotenäytteitä.

Voinko osallistua Kérastase-tuotteiden testiryhmiin?

Kiitos kiinnostuksesta Kérastasen tuotteita kohtaan. Tällä hetkellä Kérastasella ei ole internet-testiryhmää. Ilmoitamme, jos sellainen järjestetään.

Voinko saada Kérastase-tuoteluettelon?

Emme lähetä tuoteluetteloita kuluttajille. Näet kuitenkin kaikki Kérastasen tuotteet verkkosivustomme kotihoitotuotesarjaosiosta, jossa ne on jaoteltu tuotesarjoittain ja alatuotesarjoittain. Voit sitten tulostaa haluamasi sivut.

Minkä hintaisia Kérastase-tuotteet ovat?

Hinnastoa ei ole saatavilla. Voit tiedustella tuotteiden hintoja Kérastase-hiuskonsultilta.

Voiko Kérastasen eri tuotesarjojen tuotteita käyttää yhdessä?

Kérastase-tuotteiden eri sarjojen käytölle ei ole esteitä. Suosittelemme kuitenkin, että pyydät Kérastase-kampaajaasi tekemään kokonaisvaltaisen hiusanalyysin, sillä hän pystyy suosittelemaan hiustesi ja hiuspohjasi tarpeisiin sopivia tuotteita.

Kuinka pitkään Kérastase-hoitorutiinia tulee ylläpitää?

Katso hoitotuotetta (Intervention Aminexil, Forcintense jne.) koskevat tiedot tuotepakkauksesta. Voit myös tiedustella asiaa Kérastase-hiuskonsultilta, joka osaa arvioida hiustesi kunnon.

Onko Kérastase-tuotteiden käytölle esteitä (esimerkiksi raskaus)?

Tuotteidemme käytölle ei ole erityisiä vasta-aiheita. Densitiven osalta vasta-aihe on allergia jollekin ainesosalle (tauriini, vihreä tee, rypälesiemenöljy, sinkki). Älä käytä Densitiveä kolmeen tuntiin rautavalmisteen ottamisesta. Varotoimenpiteenä emme suosittele Densitiven käyttöä raskaana oleville tai imettäville naisille.

Voiko Kérastase-tuotteita ostaa verkosta tai postimyynnistä?

Kérastase-tuotteita voi ostaa verkosta Yhdysvalloissa, Kanadassa, Venäjällä ja Ranskassa. Muissa maissa Kérastase-tuotteita myydään ainoastaan Kérastase-kampaamoissa.

Mistä Kérastase-tuotteita voi ostaa?

Eri maiden Kérastase-sivustoilla on Etsi kampaamo -toiminto, jonka avulla voit etsiä lähimmän Kérastase-hiuskonsultin. Kérastase-hiuskonsultit ovat tuotteidemme valtuutettuja jälleenmyyjiä.

Olen hiusmuotoilija ja haluaisin ryhtyä Kérastase-tuotteiden jälleenmyyjäksi. Miten toimin?

Jos olet kiinnostunut Kérastase-tuotteiden jälleenmyynnistä, ota yhteys Kérastasen asiakaspalveluun, puh. +358 (0)9 452 63 340. Saat sieltä alueesi edustajan yhteystiedot. Kiitos kiinnostuksesta brändiämme kohtaan.