Article Routines 01 Kérastase

Löydä hoitorutiini, joka sopii täydellisesti juuri sinun kiharoillesi

Yksilöllisesti räätälöity hoitorutiini on avainroolissa, kun haluat, että luonnolliset kiharasi pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Jatka lukemista ja löydä paras rutiini juuri sinun kiharoillesi.

Article Routines 02 Kérastase

Kiharoita löytyy joka lähtöön. Yhdellä on lainehtivat hiukset, toisella kimmoisat korkkiruuvit ja kolmannella kauniit tiukat kiharat, jotka myös siksak-kiharoina tunnetaan. Erot kiharatyyppien välillä käsittävät paljon muutakin kuin vain sen, miltä hiukset näyttävät. Jokainen kiharatyyppi vaatii myös omanlaisensa hoitorutiinin, jotta kiharat varmasti saavat ansaitsemansa hoivan ja myös näyttävät mahdollisimman hyvältä – joka päivä. Kiharoista huolehtimisen ei silti tarvitse olla rasite. Kun löydät oikean rutiinin, kiharoiden hoito ja muotoilu käy kuin tanssi. Alla paljastamme erityyppisille kiharoille kolme helppoa rutiinia, joissa käytät uskomatonta, varta vasten kiharoita hiuksia varten kehitetyn Curl Manifesto -uutuussarjamme tuotteita.

Rutiini #1: Lainehtivat hiukset

Ensimmäinen rutiinimme on sinulle, jolla on lainehtivat hiukset. Tämä hiustyyppi ei ole erityisen rasvoittuva eikä kuiva, ja vaikka laineet saattavat herkästi mennä pörrölle, ne heijastavat yleensä kiiltoa melko hyvin. Tästä rutiinista hyötyvät erityyppiset lainehtivat hiukset ohuista ja helposti muotoiltavista melko karkeisiin ja helposti pörröön meneviin laineisiin.

Kylvetä: 
Tämä helppo neljästä askelesta koostuva rutiini alkaa Bain Hydratation Douceur -shampookylvyllä, joka puhdistaa hiuksista epäpuhtaudet, saastehiukkaset ja tuotejäämät. Hellävarainen voidemainen shampoo puhdistaa tehokkaasti hiukset ja hiuspohjan samalla kun se ravitsee ja kosteuttaa. 

Hoida: 
Seuraavaksi on vuorossa hoitoaine Fondant Hydratation Essentielle. Tämä hoitoaine antaa lainehtiville hiuksille kosteutusta latistamatta niitä. 

Muotoile:
Kun koittaa muotoilun vuoro, voit valita kahden eri tuotteen välillä. Crème De Jour Fondamentale on hiuksiin jätettävä hoitovoide, joka vähentää pörröisyyttä, kosteuttaa ja tekee kiharoistasi pehmeät. Valitse geeli-voide Gelée Curl Contour, jos haluat korostaa laineidesi muotoa ja saada erotellut kiharat ilman kovaa tunnetta hiuksissa. 

Pesujen välillä: 
Sankarituotteemme Refresh Absolu on virkistävä spray hiustenpesua seuraavalle päivälle. Refresh Absolu kosteuttaa ja lisää laineisiisi kiiltoa ja kimmoisuutta. 


Lue lisää: Refresh Absolu – kiharat elävöittävä sankarispray

Article Routines 04 Kérastase

Rutiini #2: Kiharat hiukset

Toinen rutiinimme on suunniteltu kiharaa tukkaa silmällä pitäen. Rutiini sopii yhtä lailla löysille kiharoille kuin korkkiruuvikiharoille, jotka kaipaavat kiiltoa. Luonnollinen kosteus ei kulkeudu hiusjuurista hiusten latvoihin, mikä tarkoittaa samalla sitä, että hiukset eivät heijasta valoa. Kiharoilla on vastassaan kuivuus, vauriot, pörröisyys ja takkuuntuminen, joten ne vaativat aivan erityistä hoivaa.

Kylvetä:  Rutiinin ensimmäinen askel on shampookylpy Bain Hydratation Douceur, joka puhdistaa hiuspohjan ja hiukset poistaen samalla tuotejäämät. Voidemaisen rakenteensa ansiosta shampoo myös ravitsee ja kosteuttaa kiharoitasi. 

Hoida: Tämäntyyppisille kiharoille kannattaa valita hoitoaineen sijaan hiusnaamio. Meidän valintamme on Masque Beurre Haute Nutrition, extratäyteläinen hoito, joka ravitsee hiuksia tehokkaasti ja tekee niistä pehmeät ja kiiltävät. Hiusnaamion ansiosta myös kiharoiden käsittely ja takkujen selvittely käy helpommin, mikä puolestaan tarkoittaa vähemmän ei-toivottuja vaurioita hiuksissa.

Muotoile: Muotoilutuotteiden valikoimamme auttaa sinua luomaan itsellesi juuri sen lookin, jota olet kaivannut. Silottava, hiuksiin jätettävä hoitovoide Crème De Jour Fondamentale pitää pörröisyyden loitolla. Gelée Curl Contour taas lisää kauniisiin kiharoihisi erottelevuutta. Suosittelemme valitsemaan jommankumman näistä kahdesta tuotteesta. Tarpeen vaatiessa voit käyttää niitä myös päällekkäin, jolloin ravitset ja kosteutat kutrejasi tehokkaammin ja annat niille kiiltoa. 

Pesujen välillä:  Refresh Absolu on oikea kiharoiden pelastava enkeli. Spray elävöittää, korostaa ja kosteuttaa kiharoita pesujen välillä.

Rutiini #3: Todella tiukat kiharat

Tämä rutiini on tarkoitettu hiustyypeille erittäin kiharoista hiuksista siksak-kiharoihin. Tiukat kiharat ovat yksi hauraimmista ja vaurioille alttiimmista hiustyypeistä, ja siksi ne vaativat erityistä huolenpitoa.

Article Routines 05 Kérastase

Kylvetä: Bain Hydratation Douceur on jokaisen kiharoille hiuksille suunnittelemamme hoitorutiinin peruskivi. Shampoo puhdistaa hiukset ja hiuspohjan, minkä lisäksi se poistaa hiuksista tuotejäämiä ja muita epäpuhtauksia. Tuote puhdistaa tehokkaasti, mutta samalla sen voidemainen koostumus ravitsee ja kosteuttaa kallisarvoisia kiharoitasi.

Hoida: Myös tälle kiharatyypille sopii paremmin hiusnaamio kuin hoitoaine. Curl Manifesto -tuotesarjan hiusnaamio Masque Beurre Haute Nutrition tarjoaa extratäyteläisen hoidon, joka ravitsee kiharoitasi tehokkaasti, korostaa niiden kiiltoa ja tekee kiharoista sileät ja helpommin käsiteltävät.

Muotoile: Tätä vaihetta varten suosittelemme kahta eri muotoilutuotetta: aloita hiuksiin jätettävästä hoitovoiteesta ja viimeistele geeli-voiteella, joka vangitsee kosteuden ja erottelee tiukat kiharat. Crème De Jour Fondamentale on hiuksiin jätettävä, pörröisyyttä vähentävä hoitovoide. Geeli-voide Gelée Curl Contour taas korostaa tehokkaasti kiharoidesi muotoa.

Pesujen välillä:  Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä Refresh Absolu, spray joka virkistää, korostaa ja kosteuttaa kiharoita – jotta et tuntisi tarvetta pestä hiuksiasi liian usein.

 

Tutustu koko Curl Manifesto -tuotesarjaamme täällä.

Article Routines 06 Kérastase