Article Ingredient 01 Kérastase

Curl Manifesto: Kiharoita hellivät manukahunaja ja keramidi yhdessä tuotesarjassa

Kérastasen uusi Curl Manifesto -tuotesarja sisältää kaksi upeaa ainesosaa, jotka ovat kuin luodut hellimään kiharoitasi. Lue lisää hyödyistä, joita manukahunaja ja keramidi tarjoavat kutreillesi.

Article Ingredient 02 Kérastase

 Curl Manifesto on Kérastasen uusi tuotesarja, joka on kehitetty kaikentyyppisiä kiharoita varten. Tiede ja ylellisyys kohtaavat tässä kuuden kotikäyttöön tarkoitetun hiustenhoitotuotteen sarjassa, joka tarjoaa kiharoille täydellisen yhdistelmän kosteutusta, erottelevuutta ja vahvuutta.
Ihanteellisten tulosten takaamiseksi Kérastasen tutkimusryhmä tutki parhaita kiharaystävällisiä ainesosia. Lopulta tutkijamme valitsivat tätä ammattilaistasoista tuotesarjaa varten kaksi tehokasta, aktiivista ainesosaa: manukahunajan ja keramidin. Haluatko helliä kiharoitasi niiden ansaitsemalla tavalla? Jatka lukemista, niin tiedät, miten ja miksi manukahunaja ja keramidi ovat ravitsevia supertähtiä.

Manukahunaja: hyödyt

Uudesta-Seelannista peräisin oleva Kérastasen manukahunaja sisältää runsaasti mikroravintoaineita, jotka vetävät puoleensa kosteutta. Tämän ominaisuutensa ansiosta manukahunaja auttaa tekemään kiharoista täyteläiset, kiiltävän näköiset ja entistä kestävämmät, jolloin ne eivät ole yhtä herkkiä vaurioille.

Article Ingredient 03 Kérastase

Manukahunaja on ominaisuuksiltaan niin huikaiseva, että olemme värvänneet sen ainesosaksi uuteen Curl Manifesto -tuotesarjaamme. Näiden tuotteiden ansiosta kiharat kutrisi saavat tilaisuuden nauttia entistä paremmin ravitsevista ainesosista. Manukahunaja auttaa lisäksi palauttamaan hiusten elinvoiman ja tuo uutta kiiltoa kuivahtaneisiin kiharoihin.

Article Ingredient 04 Kérastase

Keramidi: hyödyt

Tämä biomimeettinen keramidi on neljän vuoden tutkimustyön tulos. Tutkimuksissa havaittiin, että keramidi sopii täydellisesti hauraan hiuskarvan kuitujen väliin. Se vahvistaa kiharaa tukkaa ja tekee hiuksista kimmoisat ja taipuisat. Samalla keramidi tarjoaa suojaa ympäristön stressitekijöiltä kuten UV-säteilyltä, kuivattavalta hanavedeltä tai kuuman muotoilun aiheuttamalta mekaaniselta rasitukselta.

Käytämme keramidia ainesosana kaikissa Curl Manifesto -sarjan tuotteissa. Se sopii uskomattoman hienosti yhteen hiuskuidun kanssa, ja sen pitoisuus kutreissa kasvaa jokaisen käyttökerran myötä. Keramidi toimii loistavasti, olivatpa hiuksesi kuinka hauraat hyvänsä.

Lue lisää: Refresh Absolu – sankarispray, joka antaa kiharoillesi eloa

Manukahunaja + keramidi: miten ne vaikuttavat yhdessä

Curl Manifesto -sarja sisältää seuraavat manukahunajan ja keramidin yhdistävät tuotteet: shampoo Bain Hydratation Douceur, hoitoaine Fondant Hydratation Essentielle, hiusnaamio Masque Beurre Haute Nutrition, hoitovoide Crème De Jour Fondamentale, geeli-voide Gelée Curl Contour sekä virkistävä spray Refresh Absolu.

Article Ingredient 05 Kérastase

Entä mitä näiltä kahdelta huippuainesosalta sopii odottaa uudessa Curl Manifesto -tuotesarjassamme? Näiden tuotteiden avulla saat kauniit, terveen näköiset ja eloisat kiharat, jotka ovat tutkitusti* 87 % vahvemmat, sisältävät 83 % enemmän kosteutta ja ovat 74 % erotellummat samalla kun niiden hipoo täydellisyyttä. Curl Manifesto on käänteentekevä tuotesarja kiharalle tukalle.

*Testitulokset tuotteiden Bain Hydration Douceur, Masque Beurre and Refresh Absolu käytön jälkeen Tutustu koko Curl Manifesto -tuotesarjaan täällä.