Yksilölliset hoitoratkaisut upeiden hiusten saavuttamiseksi

Tietoa meistä

Tietoa meistä Yksilölliset hoitoratkaisut upeiden hiusten saavuttamiseksi Kérastasen inspiraation lähteenä on moderni nainen, jonka tarpeet tunnemme perinpohjaisesti. Tavoitteenamme on luoda näihin yksilöllisiin tarpeisiin suunniteltuja tuotteita ja hoitoja, jotka auttavat saavuttamaan upeat hiukset.

About us Article 1 Kerastase
About us Article 3 Kerastase

About us Article 4 Kerastase
About us Article 5 Kerastase

The Best Sellers

From every pack, a few rise to the top. These are the iconic products that prove most popular among our hairdressers and fans around the world, each with its own way of revealing beautiful, healthy hair.

Find the products most suitable for you hair.
DISCOVER BEST SELLERS
0
0
Nectar Thermique Packshot new

Nectar Thermique

Kérastase Nectar Thermique on pörröisyyttä vähentävä föönausvoide keskipaksuille ja paksuille kuiville hiuksille. Tämä kaunistava voide suojaa kuivia hiuksia lämpömuotoilulta ja sisältää suojaavia polymeerejä, jotka ravitsevat, selvittävät, silottavat ja antavat kiiltoa kuiville hiuksille. Se tarjoaa annoksen välttämättömiä ravintoaineita, jotka parantavat koostumuksen kykyä hoitaa ja vahvistaa hiuksia. Ravitseva hiuksiin jätettävä voide toimii 230 °C:n lämpösuojana paljon muotoiltaville hiuksille. Sen koostumus on kevyt, vaalea ja voidemainen. Jopa 80 % vähemmän pörröisyyttä heti levityksen jälkeen.* Pakkaus on valmistettu 45 %:sti kierrätysmuovista**. *Instrumentaaliset testitulokset välittömästi Nectar Thermiquen käytön jälkeen **Vähittäismyyntiipullo, ei sis. korkki

LISÄTIETOJA
0
0
Bain Force Architecte Resistance 250ml 01 Kerastase

Bain Force Architecte

Bain Force Architecte on hauraille ja hieman vahingoittuneille hiuksille suunniteltu shampookylpy. Se sopii päivittäiseen käyttöön, jälleenrakentaa hiuskuitua ja suojaa hiusta tulevilta vaurioilta.

LISÄTIETOJA
0
0
Masque Force Architecte Resistance 200ml 01 Kerastase

Masque Force Architecte

Masque Force Architecte on hauraille ja vahingoittuneille hiuksille suunniteltu hoitava naamio. Sen vaikutus kohdistuu hiuksen ytimeen asti, jotta hius korjaantuu ja vahvistuu sisältäpäin.

LISÄTIETOJA
0
0
Ciment Anti-Usure Resistance 200ml 01 Kerastase

Ciment Anti-Usure

Ciment Anti-Usure on hauraille ja hieman vahingoittuneille hiuksille kehitetty hoitoaine. Sen katkeilua vähentävä vaikutus auttaa jälleenrakentamaan hiuskuidun rakennetta tehden hiuksista vahvemmat ja kestävämmät.

LISÄTIETOJA
0
0
Ciment Thermique Resistance 200ml 01 Kerastase

Ciment Thermique

Ciment Thermique on hauraille ja vaurioituneille hiuksille kehitetty lämpösuojavoide. Se jälleenrakentaa ja vahvistaa hiuksia välittömästi.

LISÄTIETOJA
0
0
Masque Therapiste Resistance 200ml 01 Kerastase

Masque Thérapiste

Masque Thérapiste on erittäin vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille tarkoitettu syvähoitava naamio. Se vaikuttaa syvältä korjaten hiuksen ydintä, jotta siitä tulee jälleen vahvempi ja kimmoisampi. Hiukset voimistuvat ja elpyvät.

LISÄTIETOJA
0
0

Bain Extentioniste

Hiusten pituuksien kestävyyttä vahvistava shampookylpy hiuksille, jotka kaipaavat vahvuutta.

LISÄTIETOJA
0
0

Fondant Extentioniste

Kevyt hoitoaine, joka toimii jälleenrakentavana hoitona auttaen samalla helpottamaan hiusten harjaamista ilman hiusten vaurioitumista. Keramideja ja maleiinihappoa sisältävä tuotekoostumus imeytyy herkistyneihin hiuksiin tehden hiuspituuksista kestävämmät. Hiukset ovat kauniimmat, sileämmät ja helposti selvitettävät.

LISÄTIETOJA
0
0

Masque Extentioniste

Korjaava hiusnaamio, optimaalinen herkistyneille hiuksille. Hiuksista tulee vahvemmat, pehmeän tuntuiset ja kiiltävät. Tuotekoostumuksen sisältämät Creatine R - ja maleiinihappo auttavat vahvistamaan hiuksia kokonaisvaltaisesti tyvestä latvaan. Ehkäisee hiusvaurioita ja auttaa hiuksia saavuttamaan toiveesi pitkistä hiuksista.

LISÄTIETOJA
0
0
Densimorphose Densifique 120ml 01 Kerastase

Densimorphose

Mousse Densimorphose om tuuheuttava seerumivaahto, joka paksuntaa ja volymisoi hiusmassaa välittömästi. Se on ihanteellinen hennoille hiuksille. Hiuksista tulee joustavat ja tuuheat.

LISÄTIETOJA
0
0
Bain Densite Densifique 250ml 01 Kerastase

Bain Densité

Tuuheuttava shampookylpy on suunniteltu hauraiden hiuksien volyymin, runsauden ja joustavuuden palauttamiseen. Hiukset ovat tuuheammat ja paksummat.

LISÄTIETOJA
0
0
Fondant Fluidealiste Discipline 200ml 01 Kerastase

Fondant Fluidéaliste

Hoitoaine ohuille ja normaaleille vaikeasti käsiteltäville hiuksille, jotka kaipaavat sileyttä ja hallittavuutta. Tekee hiuksista pehmeämmät, vähentää pörröisyyttä ja antaa kevyen lopputuloksen.

LISÄTIETOJA
0
0
Masque Curl Ideal Discipline 200ml 01 Kerastase

Maskératine

Maskératine on hiusnaamio paksuille ja vaikeasti hallittaville hiuksille, jotka kaipaavat sileyttä ja pörröisyyden estoa. Tekee hiuksista pehmeät, sileät ja kevyen joustavat.

LISÄTIETOJA
0
0
Spray Fluidissime Discipline 150ml 01 Kerastase

Spray Fluidissime

Hiuksiin jätettävä hoitava suihke kurittomille, sileyttä ja hallittavuutta kaipaaville hiuksille. Ainutlaatuiset lämpösuojaa antavat ainesosat suojaavat hiuksia pörröisyydeltä ja kosteudelta jopa 72 tunnin ajan.

LISÄTIETOJA
0
0
Bain Vital Dermo Calm Specifique 250ml 01 Kerastase

Bain Vital Dermo-Calm

Tämä puhdistava ja rauhoittava shampookylpy kosteuttaa ja syväpuhdistaa hiuspohjaa lievittäen ärsytystä ja tulehdusta. Se jättää hiukset kevyen tuntuisiksi poistaen hiuspohjan epämiellyttävän kutinan.

LISÄTIETOJA
0
0

Bain Divalent

Specifique Divalent on syväpuhdistava hiustenhoitosarja Kérastaselta rasoittuvalle hiuspohjalle ja herkistyneille pituuksille. Hiustenhoitosarjan kaksiosainen vaikutus säätelee talin tuotantoa hiuspohjan puhdistamiseksi samalla kun se ravitsee hiuskuitua.

LISÄTIETOJA
0
0

Bain Régénérant

Elinvoimaa antava shampookylpy joka sisältää hyaluronihappoa, Abyssinea ja E-vitamiinia. Se poistaa hellävaraisesti epäpuhtauksia hiuspohjasta ja hiuksista. Hiuksista tulee ravitumman näköiset ja kosteutetut.

LISÄTIETOJA
0
0
Cure Densifique Densifique 30x6ml 01 Kerastase

Cure Densifique

Hiuspohjan hoito naisille, joiden hiukset ovat ohentuneet. Tämä hiuksia tuuheuttava ja runsauttava ohjelma tehostaa hiustupen toimintaa ja saa hiukset näyttämään paksummilta.

LISÄTIETOJA
Varaa aika kampaamoon

Kérastase-kampaamot tarjoavat paljon enemmän kuin tavallisen tyvivärjäyksen tai latvojen tasoituksen. Varaa aika lähimpään kampaamoon, niin saat veloituksettoman yksilöllisen hiusanalyysin.

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.