Bain Densite Densifique 250ml 01 Kerastase Bain Densite Densifique 250ml 01 Kerastase

Tuuheuttaminen

Bain Densité
Densifique

Tuuheuttava shampookylpy on suunniteltu hauraiden hiuksien volyymin, runsauden ja joustavuuden palauttamiseen. Hiukset ovat tuuheammat ja paksummat.

250 ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO
CC Creme Soleil 02 Kerastase
  • Parempi joustavuus ja runsaus
  • Herättää nukkuvat hiustupet
  • Lisää runsautta, volyymia ja tuuheutta
  • Hiukset ovat kestävämmät
  • Hiukset ovat tuuheammat
  • Vahvistaa hiuskuitua
  • Hiukset näyttävät paksummilta

Käytä kosteisiin hiuksiin, emulgoi, hiero ja huuhtele.

Illustration of How to apply a Bain Kerastase

Tärkeimmät ainesosat

  • Hyaluronihappo: Luonnollinen suola sitoo jopa 1 000 kertaa painonsa verran kosteutta. Kosteuttaa ja tekee hiuksista joustavat ja tuuheat.
  • Glukopeptidi: Se imeytyy hiussuomun syvimpiin kerroksiin kompensoiden pinnan epäsäännöllisyyttä ja palauttaen tasaisuuden. Hiuksista tulee runsaammat.
  • + keramidit: Vahvistaa hiuskuitua.

Ainesosien täydellinen luettelo

Aqua / Water – Sodium Laureth Sulfate – Coco-Glucoside – Sodium Chloride – Glycerin – Glycol Distearate – Cocamide Mipa – Ppg-5-Ceteth-20 – Sodium Benzoate – Carbomer – Salicylic Acid – Polysilicone-8 – Diethyllutidinate – Hexyl Cinnamal – Arginine – Glutamic Acid - Polyquaternium-16 – Linalool – Citronellol – Serine – Alpha-Isomethyl Ionone – Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein – Aminomethyl Propanol – Sodium Hyaluronate – 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol – Safflower Glucoside – Geraniol – Phenoxyethanol – Tocopherol – Bht – Sodium Citrate – Sodium Hydroxide – Citric Acid – Parfum / Fragrance

Toista shampookylvetys kahdesti. Ensimmäinen kylvetys poistaa epäpuhtaudet ja muotoilutuotteiden jäämät syväpuhdistaen hiuspohjan. Toinen kylvetys mahdollistaa aktiiviaineiden imeytymisen syvemmälle hiukseen runsaamman vaahdon ansiosta. Huuhtele huolellisesti. Huuhtele shampoo huolellisesti. Mikäli shampoota ei huuhdella pois kokonaan, se voi tehdä hiuksista raskaat juurista latvoihin, mikä saa hiukset näyttämään rasvaisilta ja kiiltäviltä. Tämä on yksi tärkeimmistä asioista, joita tulee välttää ohuiden hiusten kohdalla.

Kampaamokokemukset

Fusio-Dose: Välitön muutos

Fusio-Dose-rituaali on yksilöllisin Kérastasen tarjoama palvelu ja se on saatavilla ainoastaan kampaamoissa. Erilaisia hoitoyhdistelmiä on jopa 20, ja niiden tulokset ovat välittömiä. Hoito voidaan kohdistaa kahteen hiusongelmaan, kuten kuivuuteen, vaurioihin, pörröisyyteen, ohuuteen ja kiillottomuuteen. Hoitorituaali alkaa kartoituksella, jossa määritetään kaksi hiuksiisi liittyvää tavoitettasi. Sitten kampaajasi valitsee neljästä tiivisteestä sopivan pohjan, jonka vaikutus kohdistuu ensimmäiseen tavoitteeseen. Se yhdistetään johonkin viidestä boosterista toisen hiuksiin liittyvän tavoitteesi täyttämiseksi. Tulokset ovat välittömiä ja ennennäkemättömiä.

Tutustu kampaamokokemuksiin

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.