Oily scalp and dandruff Banner

Rasvoittuva ja hilseilevä hiuspohja

Kérastasen ylellinen ja ravitseva Symbiose-hiustenhoitosarja on suunniteltu erityisesti herkälle, hilseilyyn taipuvaiselle hiuspohjalle. Nauti hyväntuoksuisesta hiustenhoitosarjasta, joka tasapainottaa hiuspohjaa ja vahvistaa sen suojakerrosta. Sarja sopii täydellisesti niille, joiden hiukset ovat taipuvaisia rasvoittumiseen ja hilseilyyn. Hanki itseluottamuksesi ja kauniit hiuksesi takaisin Symbiose-sarjalla.

Oily scalp and dandruff Man
OIly scalp and dandruff 3rd image

1.MICRO-PEELING CELLULAIRE

| Symbiose

Valmistele hiuspohjasi shampoon aktiivisille ainesosille uuden Symbiose-hiustenhoitorutiinisi ensimmäisenä vaiheena. Käytä Symbiose Micro-Peeling Cellulaire -käsittelyä, joka on hellävarainen kuoriva hoito. Tuotteen sisältämä salisyylihappo poistaa välittömästi näkyvän hilseen ja rauhoittaa samalla  hiuspohjaa. Levitä tuotetta kosteisiin hiuksiin ennen pesua, hiero kevyesti  hiuspohjaan ja huuhtele huolellisesti.

Lue lisää

BAIN PURETÉ ANTI-PELLICULAIRE

| Symbiose

Hiustenpesuun suosittelemme puhdistavaa Bain Pureté Anti-Pelliculaire -shampoota, joka on tarkoitettu rasvoittuvalle ja hilseilevälle hiuspohjalle. Shampoo sisältää piroktoneolamiinia, joka torjuu hilsettä aiheuttavaa sientä, sekä salisyylihappoa, joka poistaa näkyvää hilseilyä ja tasapainottaa  hiuspohjan rasvaisuutta. Levitä shampoota kosteisiin hiuksiin, hiero kevyesti  hiuspohjaan ja latvoihin ja anna vaikuttaa 2-3 minuuttia. Huuhtele lopuksi huolellisesti.

Lue lisää

MASQUE REVITALISANT ESSENTIEL

| Symbiose

Ravitse hiuksiasi viimeistelemällä hiustenpesu Masque Revitalisant Essentiel-hiusnaamiolla. Tämä Intensiivinen ja elvyttävä hoito kosteuttaa hiuskuituja, ravitsee hiuksia tehokkaasti ja tekee niistä pehmeämmät ja vahvemmat. Erittäin hoitava koostumus on rikastettu salisyylihapolla ja skvalaanilla, jotka ravitsevat hiuksia ja poistavat pituuksiin jääneitä hilsekertymiä voimakkaan irrottavalla vaikutuksellaan. Levitä hoito pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin, hiero hellävaraisesti pituuksiin ja latvoihin ja anna vaikuttaa 2-3 minuuttia. Huuhtele lopuksi huolellisesti.

Lue lisää
Intensivt natserum mod skl image

Video Cover Symbiose Home Page Nordics
Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.