Nectar Thermique Packshot new Nectar Thermique Packshot new Nectar Thermique 2Nectar Thermique 2 Nectar Thermique 4Nectar Thermique 4 Nectar Thermique 3Nectar Thermique 3 Nutritive Before After 1Nutritive Before After 1 Nutritive Benefits 1Nutritive Benefits 1

Ravinto

Nectar Thermique
Nutritive

Kérastase Nectar Thermique on pörröisyyttä vähentävä föönausvoide keskipaksuille ja paksuille kuiville hiuksille. Tämä kaunistava voide suojaa kuivia hiuksia lämpömuotoilulta ja sisältää suojaavia polymeerejä, jotka ravitsevat, selvittävät, silottavat ja antavat kiiltoa kuiville hiuksille. Se tarjoaa annoksen välttämättömiä ravintoaineita, jotka parantavat koostumuksen kykyä hoitaa ja vahvistaa hiuksia. Ravitseva hiuksiin jätettävä voide toimii 230 °C:n lämpösuojana paljon muotoiltaville hiuksille. Sen koostumus on kevyt, vaalea ja voidemainen. Jopa 80 % vähemmän pörröisyyttä heti levityksen jälkeen.* Pakkaus on valmistettu 45 %:sti kierrätysmuovista**. *Instrumentaaliset testitulokset välittömästi Nectar Thermiquen käytön jälkeen **Vähittäismyyntiipullo, ei sis. korkki

100 ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO

VAIHE 1
Levitä pieni määrä föönausvoidetta pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin osio osiolta koko pituuksiin.

VAIHE 2
Föönaa tai anna kuivua itsestään.

Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhdo välittömästi runsaalla vedellä. Jos ärsytystä esiintyy, vähennä käyttötiheyttä.

Nectar Thermique -tuotetta voidaan käyttää kylvyn ja Nutritive-hiustenkäsittelyn jälkeen.

Nectar Thermique How to Apply
Nutritive Before After 1
-Jättää kalvon, joka suojaa hiuksia tehokkaasti kuivuudelta
- Vähentää sähköisyyttä ja pörröisyyttä
Suojaa jopa 230 asteen kuumuudelta*
- Hiuksista tulee jokaisen käyttökerran jälkeen kimmoisammat, ja pehmeät ja kiiltävät välittömästi

+90 % vahvemmat ja vähemmän katkeilua*
-80 % vähemmän pörröisyyttä välittömästi ja 72 tunnin kosteussuoja*
+85 % välitöntä ravitsevuutta ja 72 tuntia ravitsemusta*
5 x vähemmän haarautuneita latvoja*

*Instrumentaalinen testi Nectar Thermiquen levittämisen jälkeen.

Tärkeimmät ainesosat

Kasvipohjaiset proteiinit : Tässä voiteessa vehnä, maissi ja soija ja täysjyvävilja toimivat ravintolisinä. Ne sisältävät rasvahappoja, omega-rasvahappoja ja vitamiineja ja ravitsevat hiuksia.

Niasiiniamidi: B3-vitamiinin johdannainen, joka lukitsee ravinnon sisäänsä, joten tämä niasiiniamidia sisältävä voide pystyy vahvistamaan kuitusuojaa hiusten pitkäaikaisen hyvinvoinnin  takaamiseksi.

Suojaavat ainesosat: ainesosat antavat suojaavan kalvon hiuskuidulle, mikä on uskomaton suoja lämpöä ja kosteutta  sekä pörröistymistä vastaan 72 tunnin ajan.

Täydellinen ainesosaluettelo

AQUA / WATER / EAU ●ISOPROPYL MYRISTATE ●DIMETHICONE ●TRIETHANOLAMINE ●AMODIMETHICONE ●PHENOXYETHANOL ●CARBOMER ●POLYQUATERNIUM-4 ●POTATO STARCH MODIFIED ●HYDROXYPROPYL GUAR ●BEHENTRIMONIUM CHLORIDE ●PANTHENOL ●NIACINAMIDE ●ASCORBYL GLUCOSIDE ●TRIDECETH-6 ●BUTYLENE GLYCOL ●LINALOOL ●ISOPROPYL ALCOHOL ●HYDROXYCITRONELLAL ●BENZYL SALICYLATE ●BENZYL ALCOHOL ●HEXYL CINNAMAL ●CETRIMONIUM CHLORIDE ●CITRONELLOL ●HYDROLYZED WHEAT PROTEIN ●ALPHA-ISOMETHYL IONONE ●COUMARIN ●HYDROLYZED CORN PROTEIN ●HYDROLYZED SOY PROTEIN ●LIMONENE ●IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT ●CITRIC ACID ●PARFUM / FRAGRANCE ●

Ingredients Nutritive

Hiuksissa on ulkoinen suojakuori, ns. suomukerros, joka voi heikentyä. Ravitsemalla hiuksia olennaisilla materiaaleilla Nutritive palauttaa suojakerroksen ja tekee hiuksista pehmeät, kiiltävät ja helposti selvitettävät.

- Edine Ahbich, Kérastase Scientific Director

In Salon Service Fusio Dose

KAMPAAMOPALVELUT

Kysy kampaajaltasi: Kampaamorituaali

Kampaamosi on paljon muutakin kuin paikka, jossa voit korjailla tyvikasvua tai leikkauttaa hiuksiasi silloin tällöin. Varaa aika lähimmästä Kérastase-kampaamosta saadaksesi yksilöllisen hiusanalyysin.

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.