Cure Densifique Densifique 30x6ml 01 Kerastase Cure Densifique Densifique 30x6ml 01 Kerastase Cure Densifique Densifique 30x6ml 02 KerastaseCure Densifique Densifique 30x6ml 02 Kerastase

Tuuheuttaminen

Cure Densifique
Densifique

Hiuspohjan hoito naisille, joiden hiukset ovat ohentuneet. Tämä hiuksia tuuheuttava ja runsauttava ohjelma tehostaa hiustupen toimintaa ja saa hiukset näyttämään paksummilta.

30 x 6 ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO
CC Creme Soleil 02 Kerastase
  • 1 kuukaudessa: Lisää tuuheutta ja volyymia
  • 3 kuukaudessa: 1 000 uutta hiusta*, 5x vahvemmat, 3x kimmoisammat ja paksummat
  • Hiukset näyttävät paksummilta
  • Hiusten rakenne on vahvempi ja joustavampi
  • Enemmän volyymia ja paksuutta
  • Ylläpitää hiusten tuuheutta pitkään

Käytä yksi ampulli kuiviin tai pyyhekuivattuihin hiuksiin joka päivä kolmen kuukauden ajan aamuin tai illoin. 1. Katkaise ampullin pää ja hävitä se. Kiinnitä ampulli kampa-applikaattoriin. 2. Paina ampullin päätä levittääksesi hoidon hiuspohjaan. 3. Tee jakaus kamman avulla ja muotoile hiukset tavalliseen tapaan. 4. Hiero hoito sormenpäillä hiuspohjaan ja levitä latvoihin.

How to apply video Cover image

Tärkeimmät ainesosat

  • Stemoxydine®: Jäljittelee kantasolujen optimaalista ympäristöä, joka mahdollistaa niiden vuorovaikutuksen ja herättää nukkuvat hiusnystyt.
  • Glykaaniyhdistelmä: Tekee hiuksista paksummat.
  • B3-, B5- ja B6-vitamiinit: Tehostavat hiustupen toimintaa.
  • Teksturoiva polymeeri: Välitön tuuheuttava vaikutus hiuskuituun.

Ainesosien täydellinen luettelo

Aqua / Water – Alcohol Denat. – Diethyllutidinate – Magnesium Sulfate – Peg-40 Hydrogenated Castor Oil – Xylitylglucoside – Anhydroxylitol – Xylitol – Hexyl Cinnamal – Linalool – Citronellol – Alpha-Isomethyl Ionone – Madecassoside – Arginine – Safflower Glucoside – Geraniol – Pyridoxine Hcl – Niacinamide – Calcium Pantothenate – Tocopherol – Bht – Sodium Citrate – Parfum / Fragrance

teksti

Kampaamokokemukset

Fusio-Dose: Välitön muutos

Fusio-Dose-rituaali on yksilöllisin Kérastasen tarjoama palvelu ja se on saatavilla ainoastaan kampaamoissa. Erilaisia hoitoyhdistelmiä on jopa 20, ja niiden tulokset ovat välittömiä. Hoito voidaan kohdistaa kahteen hiusongelmaan, kuten kuivuuteen, vaurioihin, pörröisyyteen, ohuuteen ja kiillottomuuteen. Hoitorituaali alkaa kartoituksella, jossa määritetään kaksi hiuksiisi liittyvää tavoitettasi. Sitten kampaajasi valitsee neljästä tiivisteestä sopivan pohjan, jonka vaikutus kohdistuu ensimmäiseen tavoitteeseen. Se yhdistetään johonkin viidestä boosterista toisen hiuksiin liittyvän tavoitteesi täyttämiseksi. Tulokset ovat välittömiä.

Tutustu kampaamokokemuksiin

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.