Densimorphose Densifique 120ml 01 Kerastase Densimorphose Densifique 120ml 01 Kerastase

Tuuheuttaminen

Densimorphose
Densifique

Mousse Densimorphose om tuuheuttava seerumivaahto, joka paksuntaa ja volymisoi hiusmassaa välittömästi. Se on ihanteellinen hennoille hiuksille. Hiuksista tulee joustavat ja tuuheat.

120 ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO
CC Creme Soleil 02 Kerastase
  • Kosteuttaa hiusta
  • Tekee hiuksista vahvat
  • Palauttaa hiusten tasaisuuden
  • Vahvistaa hiuskuitua
  • Enemmän volyymia ja runsautta

Ravista pulloa ennen käyttöä. Käytä appelsiinin kokoinen määrä vaahtoa pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Levitä vaahto kamman avulla juurista latvoihin hieroen pituuksiin. Muotoile hiukset. Anna vaikuttaa.

How to apply video Cover image

Tärkeimpien ainesosien luettelo

  • Hyaluronihappo: Luonnollinen suola sitoo jopa 1 000 kertaa painonsa verran kosteutta. Kosteuttaa ja tekee hiuksista joustavat ja tuuheat.
  • Glukopeptidi: Se imeytyy hiussuomun syvimpiin kerroksiin kompensoiden pinnan epäsäännöllisyyttä ja palauttaen tasaisuuden. Hiuksista tulee runsaammat.
  • Keramidit: Vahvistaa hiuskuitua.

Ainesosien täydellinen luettelo

Aqua / Water – Isobutane – Propylene Glycol – Polyquaternium-4 – Butane – Propane – Peg-40 Hydrogenated Castor Oil – Phenoxyethanol – Laureth-4 – Caprylyl Glycol – Calcium Pantothenate – Ethylhexyl Methoxycinnamate – Safflower Glucoside – Arginine – Glutamic Acid – Cetrimonium Chloride – Serine – Hexyl Cinnamal – Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein – Linalool – Citronellol – Alpha-Isomethyl Ionone – Sodium Hyaluronate – 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol – Geraniol – Parfum / Fragrance

ammattilaisen vinkki puuttuu

Kampaamokokemukset

Fusio-Dose: Välitön muutos

Fusio-Dose-rituaali on yksilöllisin Kérastasen tarjoama palvelu ja se on saatavilla ainoastaan kampaamoissa. Erilaisia hoitoyhdistelmiä on jopa 20, ja niiden tulokset ovat välittömiä. Hoito voidaan kohdistaa kahteen hiusongelmaan, kuten kuivuuteen, vaurioihin, pörröisyyteen, ohuuteen ja kiillottomuuteen. Hoitorituaali alkaa kartoituksella, jossa määritetään kaksi hiuksiisi liittyvää tavoitettasi. Sitten kampaajasi valitsee neljästä tiivisteestä sopivan pohjan, jonka vaikutus kohdistuu ensimmäiseen tavoitteeseen. Se yhdistetään johonkin viidestä boosterista toisen hiuksiin liittyvän tavoitteesi täyttämiseksi. Tulokset ovat välittömiä.

Tutustu kampaamokokemuksiin

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.