Masque Force Architecte Resistance 200ml 01 Kerastase Masque Force Architecte Resistance 200ml 01 Kerastase

Jälleenrakentavuus

Masque Force Architecte
Résistance

Masque Force Architecte on hauraille ja vahingoittuneille hiuksille suunniteltu hoitava naamio. Sen vaikutus kohdistuu hiuksen ytimeen asti, jotta hius korjaantuu ja vahvistuu sisältäpäin.

200 ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO
CC Creme Soleil 02 Kerastase
  • Korjaa hiuskuidun rakennetta
  • Elvyttää hiuskuitua
  • Hiuskuidusta tulee kiiltävä ja pehmeä
  • Tekee hiuksista pehmeät ja korjaa niiden rakennetta
  • Hiusta vahvistava vaikutus
  • Korjaa vaurioita
  • Vähentää katkeilua
  • Ehkäisee kaksihaaraisia

Käytä pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Hiero pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa 5 minuutin ajan. Emulgoi ja huuhtele huolellisesti.

Illustration of How to apply a Masque Kerastase

Tärkeimmät ainesosat

Vita-Ciment®:

  • Pro-keratiini: proteiini, joka jäljittelee keratiinin vaikutusta ja uudistaa hiusta.
  • Keramidi: uudistaa solujen välistä sideainetta vahvistaen hiuskuitua sisältäpäin.

Sève de Résurrection: tunnetaan uudistavista ominaisuuksistaan.

Ainesosien täydellinen luettelo

Aqua / Water – Hydroxypropyl Starch Phosphate – Quaternium-87 – Stearyl Alcohol – Behentrimonium Chloride – Propylene Glycol – Amodimethicone – Caprylyl Glycol – Isopropyl Alcohol – Candelilla Cera / Candelilla Wax – 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol – Trideceth-6 – Arginine – Glutamic Acid – Chlorhexidine Digluconate – Limonene – Serine – Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein – Benzyl Salicylate – Benzyl Alcohol – Citronellol – Hexyl Cinnamal – Cetrimonium Chloride – Geraniol – Glycerin – Trehalose – Tamarindus Indica Seed Polysaccharide – Myrothamnus Flabellifolia Leaf Extract – Parfum / Fragrance

Kampaamokokemukset

Fusio-Dose: välitön muutos

Fusio-Dose-rituaali on yksilöllisin Kérastasen tarjoama palvelu, ja se on saatavilla ainoastaan kampaamoissa. Erilaisia hoitoyhdistelmiä on jopa 20, ja niiden tulokset ovat välittömiä. Hoito voidaan kohdistaa kahteen hiusongelmaan, kuten kuivuuteen, vaurioihin, pörröisyyteen, ohuuteen tai kiillottomuuteen. Hoitorituaali alkaa hiusanalyysillä, jossa määritetään kaksi hiuksiisi liittyvää tavoitettasi. Sitten kampaajasi valitsee neljästä tiivisteestä sopivan pohjan, jonka vaikutus kohdistuu ensimmäiseen tavoitteeseen. Se yhdistetään johonkin viidestä boosterista toisen hiuksiin liittyvän tavoitteesi täyttämiseksi. Tulokset ovat välittömiä ja ennennäkemättömiä.

Tutustu kampaamokokemuksiin