Article InSalonRoutine 01 Kérastase

Curl Manifesto: Kiharat hiukset & kiharoiden hoito Kérastasen opeilla

Jos sinulla on kiharat hiukset, meillä on kutreillesi hoito. Löydät valikoimastamme kaiken tarvitsemasi, olipa kyse sitten uudesta kotikäyttöön soveltuvasta Curl Manifesto -tuotesarjasta tai Fusio Dose -boosterista, jolla olemme täydentäneet ikonista valikoimaamme.

Article InSalonRoutine 02 Kérastase

Curl Manifesto on Kérastasen ylellinen uutuussarja, jonka tuotteilla kaikentyyppiset kiharat hiukset saavat ansaitsemansa hoidon. Jotta voimme tarjota kaikille kiharatukkaisille naisille ihanteellisen käyttökokemuksen ja yksilöllisiin tarpeisiin sopivan hiustenhoitorutiinin, päätimme kysyä neuvoa kahdelta kiharaspesialistilta. He ovat julkkisstylisti, kouluttaja Vernon François sekä hius- ja päänahkaspesialisti Aude Livoreil.

”Nyt ihmisillä kautta maailman on hiustyyppiin katsomatta tilaisuus käyttää Kérastasen tuotteita ja tuntea, että ylellinen hiustenhoito kuuluu myös heille”, sanoo Vernon François. ”Oma lähestymistapani työhöni on aina käytännönläheinen. En aina edes tiedä, miten hoidan tai leikkaan asiakkaani tukan, ennen kuin pääsen koskettamaan hiuksia. Haluan aina kuulla tarinan hiusten takana. Se edellyttää, että minun tulee olla aidosti kiinnostunut asiakkaastani ja kunnioittaa häntä ja hänen toiveitaan.”

Article InSalonRoutine 03 Kérastase

Article InSalonRoutine 04 Kérastase

Ammattilaisbrändinä Kérastase ymmärtää hius- ja päänahka-analyysin ja kysymysten esittämisen tärkeyden. Ymmärrämme myös yksilöllisten tarpeiden pohjalta räätälöityjen tuotteiden ja hoitorutiinien voiman. Siksi olemme lanseeranneet uuden Curl Manifesto -tuotesarjan.

Tuotteidemme lisäksi tarjoamme sinulle kampaamoissa työskentelevien asiantuntijoidemme vinkkejä hiustenhoitoon. Alla muutama vinkki, joita seuraamalla kiharien hiusten hoito voi alkaa vaikka heti.

Kiharat hiukset & niiden hoito: kampaajan vinkit
Kylvetä
Kun huuhtelet shampoota, hyödynnä virtaava vesi ja selvitä sormilla takut hiuksistasi. Varmista, että sormesi todella ovat erillään, koska silloin takkujen minimointi käy sujuvammin. Kihara tukka on märkänä hauras. 

Hoida ja rutista
Levitä hoitoainetta käsiisi ja rutista se märkien hiusten keskipituuksiin ja aina latvoihin asti. Kannattaa toimia nopeasti, sillä hiusten ollessa märät hiuskarvan uloin kerros on todella imukykyinen. 

Kosteuta, kosteuta, kosteuta
Kiharat hiukset ovat usein kuivat, joten niiden hoito vaatii kosteutusta, joka on avain pörröisyyden vastaisessa taistelussa ja vaurioiden ehkäisemisessä. Crème De Jour Fondamentale on hiuksiin jätettävä hoitovoide, joka antaa hiuksille niiden tarvitseman ravitsemuksen. Pane sormesi kunnolla töihin ja rutista voide latvoihin. Toimi ripeästi, jotta voide imeytyy mahdollisimman hyvin märkään tukkaan.  

Ilmakuivaa tai käytä diffuusoria
Ilmakuivaa hiuksesi aina kun mahdollista, koska näin vähennät lämpökäsittelystä aiheutuvia vaurioita ja kuivumista sekä hiusten pörröisyyttä. Voit myös kuivata hiukset diffuusorilla, mutta vältä silloin liian kuumia lämpötiloja. Tarpeen tullen Crème De Jour Fondamentale -hoitovoide antaa hiuksille erinomaisen lämpösuojan. 

Minimoi vauriot
Eikö aikasi riitä märkien hiusten ilmakuivaamiseen? Käytä silloin mikrokuitupyyhettä. Kun puristelet kiharoitasi kevyesti pyyhkeellä, liika vesi poistuu ilman että sinun tarvitsee vahingoittaa herkkiä suortuviasi. 

Raikasta pesujen välillä
Jos kiharaa tukkaa pesee shampoolla liian tiuhaan, siitä voi seurata hiusten kuivumista, pörröisyyttä ja vaurioita. Curl Manifesto -sarjan sankarituote Refresh Absolu raikastaa hiuksia, antaa kosteutusta ja palauttaa kiharoiden muodon shampoopesujen välillä. 

Mene kampaamoon

Moni asiakas on kampaamossa vieraillessaan sanonut kaipaavansa hoitoa, joka herättäisi kiharat hiukset henkiin ja palauttaisi niiden kimmoisuuden. Kérastase on kuullut asiakkaidensa toiveet. Olemme kehittäneet uuden tiivisteen, joka on tarkoitettu sekoitettavaksi boosterin kanssa: Fusio Dose Curl Nourishing Treatment ravitsee hiuskuitua 88 % enemmän. Se tekee ikonisesta, yksilöllisestä kampaamopalvelusta entistäkin paremman.

Article InSalonRoutine 05 Kérastase

Article InSalonRoutine 06 Kérastase

Niille, joilla on kiharat tai erittäin kiharat hiukset mutta matala hiusten huokoisuusaste, olemme kehittäneet kiharoiden muotoa kohentavan nelivaiheisen kosteutusrituaalin. Käsittely alkaa hellävaraisella, kosteuttavalla Bain Hydratation Douceur -shampoolla. Seuraavaksi vuorossa on jälleenrakentava käsittely Fusio Dose -boosterilla. Tähän väliin hoitoaine, ja sen jälkeen vielä kiharoita erotteleva, kosteudelta suojaava Crème De Jour Fondamentale sekä hoidon kruunaava geeli-voide Gelée Curl Contour, joka korostaa kiharoiden muotoa ja antaa pitoa.

Niille, joilla on erittäin kiharat hiukset ja korkea hiusten huokoisuusaste, Kérastasella on tarjota syväkosteuttava hoito. Tämä hoitorutiini etenee täsmälleen samoin askelin kuin yllä kuvaamamme käsittely, mutta siihen on lisätty vielä yksi vaihe: syväkosteuttava hiusnaamio Masque Beurre Haute Nutrition. Käytä hiusnaamiota Fusio Dose -käsittelyn jälkeen ennen hoitoainetta.

Article InSalonRoutine 07 Kérastase