blond absolu article banner How To Care For Faux Blonde Hair

Näin hoidat vaaleiksi värjättyjä hiuksiasi hopeashampoolla

Vaaleat hiukset voivat piristää ulkonäköäsi ja antaa luonnolliseen hiusväriisi kirkkaamman vivahteen. Vaaleiksi värjätyt hiukset tarvitsevat kuitenkin erityistä hoitoa säilyttääkseen kirkkaan, raikkaan ja kiiltävän värinsä.

Hopeashampoo on ehdoton tuote niille, jotka ovat vaalentaneet hiuksensa. Se suojaa hiusväriä, neutralisoi keltaisuutta ja säilyttää hiusten kauniin, viileän sävyn.

Kérastase on luonut Blond Absolu -hiustenhoitosarjan vaaleiksi värjätyille hiuksille. Valikoima sisältää sekä hopeashampoon, hiusnaamion että hoitoaineen asianmukaista hoitoa varten. Blond Absolu tekee hiuksista 97 % vahvemmat ja 92 % kosteutetummat.

Hiustenhoitosarja neutralisoi myös kahdeksankertaisesti keltaisuutta, joten hiustesi väri säilyy kauniina pidempään.

Lue lisää hiustenhoitovalikoimasta ja oppaastamme vaaleiksi värjättyjen hiusten hoitoon tästä artikkelista.


Mikä on hopeashampoo ja miten se vaikuttaa hiuksiin?

Hopeashampoo, joka tunnetaan myös nimillä Purple Shampoo, Silver Shampoo ja Violetti Shampoo, on suunniteltu hoitamaan ja suojaamaan erityisesti vaaleaksi värjättyjä hiuksia. Shampoo sisältää violetteja pigmenttejä, jotka neutralisoivat keltaisuutta. Monet meistä haluavatkin välttää hiusten keltaisuuden, mutta sitä voi helposti esiintyä hiusten kemiallisen vaalennuksen jälkeen. Hopeashampoon violetit pigmentit auttavat pitämään hiusten keltaisuuden kurissa täydentämällä keltaiset sävyt ja hallitsemalla siten hiusten kokonaisvaltaista väriä.

Purple shampoo neutralisoi keltaisuuden jo yhden pesukerran jälkeen. Violetit pigmentit siis säilyttävät hiustesi raikkaan, viileän värin.

Hopeashampoota voi käyttää kuka tahansa vaaleahiuksinen - olipa hiuksesi sitten raidoitetut tai kokonaan värjätyt. Jotkut myös luonnostaan vaaleahiuksiset ihmiset käyttävät hopeashampoota korostaakseen hiustensa luonnollista viileää sävyä. Voit myös käyttää hopeashampoota kampaamokäyntiesi välillä värin säilyttämiseksi.

Kérastase on luonut ammattitasoisen hopeashampoonsa värjätyille, vaaleille ja harmaille hiuksille. Neutralisoivien ominaisuuksiensa lisäksi shampoo on rikastettu hoitavilla ja ravitsevilla ainesosilla, jotka vahvistavat hiuksia juuresta latvoihin ja säilyttävät niiden kauniin vaalean värin.


Näin käytät hopeashampoota ja Blond Absolu -hiustenhoitosarjaamme

Ammattitason hopeashampoomme on osa Blond Absolu -hiustenhoitosarjaamme. Valikoima sisältää kaiken, mitä tarvitset antaaksesi vaaleiksi värjätyille hiuksillesi parasta mahdollista hoitoa. Tuotteiden ravitseva koostumus suojaa hiuksia ja tekee niistä kosteutetut, hyvin hoidetut ja silkkisen sileät.

Löydät alta step-by-step oppaamme täydelliseen hiustenhoitorutiiniin:

1. Hiustenpesu - hopeashampoo suojaa hiuksia ja säilyttää niiden värin.

Bain Lumière
Hydrating Illuminating Shampoo

Vaaleille hiuksille parhaan hiustenhoidon perusta on shampoo. Bain Lumiére Hydrating Illuminating Shampoo puhdistaa lian ja epäpuhtaudet hellävaraisesti vaalennetuista tai värjätyistä hiuksista.
Hyaluronihappo ja alppitähti pehmentävät ja kosteuttavat hiuksia juuresta latvoihin jättäen ne kirkkaiksi ja kiiltäviksi.

✔ Poistaa epäpuhtaudet.
✔ Kosteuttaa ja rauhoittaa.
✔ Pehmentää juuresta latvaan.
✔ Korostaa ja kirkastaa vaaleaa väriä.

Bain Ultra-Violet
Anti-Brass Purple Shampoo

Tehokas hopeashampoomme Bain Ultra-Violet neutralisoi välittömästi keltaiset, lämpimät sävyt. Se vahvistaa viileitä, vaaleita sävyjä ja säilyttää hiusten värin ennallaan.
Hyaluronihappo ja alppitähti ravitsevat ja suojaavat hiuksia ulkoisilta rasitteilta ja päivittäiseltä saastumiselta, kun taas ultravioletit neutralisoivat pigmentit ehkäisevät näkyvää keltaisuutta.

✔ Neutralisoi välittömästi keltaisuuden.
✔ Suojaa saastumiselta ja ulkoisilta rasitteilta.
✔ Palauttaa kiillon ja pehmeyden.
✔ Korostaa ja kirkastaa hiusten väriä.

Shampoota voidaan käyttää yhdessä Bain Lumiére -hoitoaineen kanssa, jotta hiustenpesu olisi värille mahdollisimman optimaalinen.

2. Hiustenhoito - Korjaava violetti hoito värjätyille hiuksille

Cicaflash
Intense Fortifying Conditioner

Cicaflash on laventelinsävyinen hiustenhoitoaine, jonka koostumus on kevyt ja maitomainen. Se antaa hiusnaamiomaisen hoidon, mutta kevyen hoitoaineen koostumuksella.
Hyaluronihappo ja alppitähti ravitsevat ja elvyttävät hiuskuituja sisältäpäin.

✔ Vahvistaa ja uudelleenrakentaa hiuskuituja välittömästi.
✔ Ehkäisee hiusten katkeamista.
✔ Kosteuttaa raskauttamatta hiuksia.

Käytä hiustenhoitoainetta sen jälkeen, kun olet pessyt hiuksesi hopeashampoolla. Anna vaikuttaa viisi minuuttia.

 

Masque Ultra-Violet
Color Correcting Purple Mask

Masque Ultra-Violet on voidemainen hiusnaamio, joka tarjoaa intensiivistä väriä vahvistavaa hiustenhoitoa kaikille vaaleille hiustyypeille.
Erittäin ravitsevat ja hoitavat ainesosat elvyttävät, vahvistavat ja kirkastavat hiuksia ja neutralisoivat keltaisuutta.
Hiusnaamio suojaa hapettumiselta ja tekee hiuksista silkkisen sileät ja kiiltävät. Vaalea hiusvärisi tulee esiin kirkkaana ja luonnollisen sävyisenä.

✔ Neutralisoi keltaisuutta.
✔ Uudistaa ja vahvistaa hiuskuituja.
✔ Suojaa hapettumiselta ja saastumiselta.
✔ Pehmentää ja lisää kiiltoa.

Parhaan tuloksen saamiseksi levitä hiusnaamiota vaaleiksi värjättyihin hiuksiin 5 - 15 minuutin ajaksi, tai kysy Kérastase-kampaajaltasi käyttöohjeita.

3. Kevytrakenteinen, erittäin suojaava hiusseerumi

Blond Absolu How to care for faux blonde hair 3 Article Kérastase

Cicaplasme
Universal Healing Heat-Protecting Serum

Cicaplasme on kevyt ja nestemäinen hiusseerumi, joka antaa intensiivistä, korjaavaa hiustenhoitoa. Hyaluronihappo ja alppitähti ravitsevat ja hoitavat värjättyjä, vaalennettuja ja raidoitettuja hiuksia.
Hiusseerumi antaa hiuksillesi lisää pehmeyttä ja keveyttä. UV-suodattimet suojaavat hiuksia auringolle altistumiselta ja lämpömuotoilulta.

✔ Vahvistaa ja pehmentää hiuskuituja välittömästi.
✔ Hillitsee pörröisyyttä.
✔ Tarjoaa lämpösuojan.
✔ Uudelleenrakentaa hiuskuituja
✔ Suojaa hiuksia saasteilta ja ulkoisilta rasitteilta.

Hiusseerumia voidaan käyttää usealla eri tavalla. Voit käyttää sitä joko yöhoitona, föönauksen ja lämpömuotoilun suojana tai viimeistelyseerumina päivittäisessä hiustenhoitorutiinissasi.

4. Boostaus - väriä vahvistava hoito Kérastase-kampaajaltasi.

Blond Absolu How to care for faux blonde hair Article Kérastase

Cicafibre Booster
In-Salon Fusio Dose Treatment

Tullessasi Kérastase-salonkiisi vaalentamaan, värjäämään tai raidoittamaan hiuksiasi, voimme tarjota sinulle elvyttävää ja suojaavaa Fusio-Dose-hoitoa.
Fusio-Dose Blond Absolu Booster on suunniteltu erityisesti vaaleiksi värjätyille tai vaalennetuille hiuksille. Hoito auttaa vahvistamaan hiuksia ja säilyttämään niiden kauniin sävyn värjäyskertojen välillä.
Keskitetyillä ja ravitsevilla ainesosilla hiuskuidut elpyvät välittömästi ja väri pysyy tasaisena.

✔ Elvyttää hiuskuitujen sisäistä rakennetta.
✔ Estää hapettumista ja tasottaa hiusväriä.
✔ Syväkosteuttaa hiuksia.
✔ Pehmentää hiuksia ja tekee niistä helposti käsiteltävät ja muotoiltavat raskauttamatta hiuksia.

Voit aina saada Blond Absolu Booster-hoidon paikallisessa Kérastase-kampaamossasi.

HOW-TO’S

Lisää inspiraatiota hopeashampoon käyttöön

Vaaleat ja värjätyt hiukset vaativat erityistä hiustenhoitoa. Hopeashampoo on vain yksi monista tuotteista, jotka on suunniteltu erityisesti vaalennetuille ja värjätyille hiuksille. Vaaleaa hiusväriä hyvin suojaavia tuotteita ja menetelmiä voi kuitenkin olla vaikea löytää. Kampaajamme Johnny Ramirez on vaaleaksi värjättyjen hiusten asiantuntija ja mestari luonnollisten "sun kissed" hiuslookien luomisessa. Ramirez on kirjoittanut oppaan vaaleiksi värjättyjen hiusten täydelliselle hiustenhoidolle.

Inspiroidu Ramirezin selviytymisoppaasta

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.