Bain Lumiere Packshot new Bain Lumiere Packshot new Bain Lumiere Product in Hand newBain Lumiere Product in Hand new Bain Lumiere TextureBain Lumiere Texture Blond Absolu Benefits 2Blond Absolu Benefits 2 Blond Absolu Quote HovigBlond Absolu Quote Hovig

Vaalennettujen hiusten hoito

Bain Lumiere
Blond Absolu

Blond Absolu Bain Lumière by Kérastase on kosteuttava shampoo kaikille vaaleille, jotka haluavat terveemmät ja kiiltävämmät hiukset. Se on erityisesti muotoiltu hyaluronihapon ja alppiruusu-uutteen kanssa, jotta se on täydellinen kosteuttava ja kirkastava shampoo. Kirkkaan geelimäisen koostumuksensa ansiosta se korjaa pintavaurioita jo yhdellä käyttökerralla ja puhdistaa hiukset hellävaraisesti ilmansaasteista ja hiuksia sameuttavista aineista. Se on kehitetty toimimaan täydellisenä parina Cicaflash-hoitoaineen kanssa, ja jättää hiuksiisi kevyen, terveen ja luonnollisen kiiltävän tunteen. Hiukset ovat 8 kertaa kiiltävämmät *ja 11 kertaa vahvemmat *. Pullo on valmistettu 95 % kierrätysmuovista. #YouDareWeCare *Instrumentaalinen testi Bain Lumière + Cicaflash -tuotteen käytön jälkeen

250ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO
Benefits Blond Absolu Kérastase

Kosteuttaa hiuskuituja tehokkaasti. Poistaa hiuksista epäpuhtaudet ja kertymät ja tekee hiuksista terveet. Kirkastaa hiusten luonnollista kiiltoa.

 -50 % ilmansaastehiukkasia*
 8x kiiltävämmät hiukset**
 11x vahvemmat hiukset**
 +46 % enemmän pehmeyttä***

*Instrumentaalinen testi Bain Lumièren käytön jälkeen
**Instrumentaalinen testi Bain Lumière + Cicaflash -tuotteen käytön jälkeen
***Instrumentaalinen testi Bain Lumière + Cicaflash + Huile Cicaextreme -tuotteen käytön jälkeen

Kastele hiukset ja painele sitten ylimääräinen vesi pois huolellisesti. Levitä noin kolikon kokoinen määrä shampoota vähitellen hiusten viiteen eri osioon. Lisää vettä ja vaahdota. Keskity ensimmäisellä pesulla hiuspohjaan hieroen sormenpäillä ja poistaen epäpuhtauksia. Huuhtele huolellisesti. Levitä hiuksiin toinen kolikon kokoinen annos shampoota vähitellen hieroen ja lisää vettä. Toinen vaahdotus antaa runsaamman vaahdon, joka auttaa puhdistamaan pituuksia aina latvoihin asti. Huuhtele huolellisesti.

Tärkeimmät ainesosat

Ainutlaatuinen yhdistelmä tehokasta hyaluronihappoa ja alppitähteä:

  • Hyaluronihappo täyttää ja hoitaa hiussäikeiden halkeamia sisältäpäin tehden hiussuomusta tasaisen ja syvältä ravitun. 
  • Tämä erittäin tiivistetty happo vahvistaa hiuksia suojaten niitä tulevilta vaurioilta. 
  • Alppitähti sisältää runsaasti antioksidantteja, mikä auttaa suojaamaan hiuksia päivittäisiltä vaurioilta. Se myös pehmentää ja rauhoittaa herkistyneitä hiussäikeitä.

Ainesosien täydellinen luettelo

Aqua / Water - Sodium Laureth Sulfate - Glycerin - Coco-Betaine - Sodium Chloride - Cocamide Mipa - Citric Acid - Sodium Benzoate - Sodium Hydroxide - Hexylene Glycol - Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium chloride - Salicylic Acid - Limonene - Tocopherol - Leontopodium Alpinum Flower / Leaf Extract - Sodium Hyaluronate - Malva Sylvestris Flower Extract / Mallow Flower Extract - Potassium Sorbate - Parfum / Fragrance

Käytä shampoota päivittäiseen pesuun tai vuorotellen Bain Ultra-Violet -shampookylvyn kanssa, jolloin saat hellävaraisen puhdistuksen, joka neutraloi keltaisuutta.

In Salon Ritual Blond Absolu Kérastase

KAMPAAMORITUAALI

Fusi-Dose: Koe Blond Absolu Booster

Tehokkaasti korjaava koostumus, joka auttaa vaaleaa sävyä pysymään luonnollisena värjäysten välissä. Tiivistetyt hoitavat ainesosat korjaavat vaalennuksen herkistämiä hiussäikeitä välittömästi.                                                                             

  • Korjaa teknisten, kemiallisten ja lämpökäsittelyjen aiheuttamia vaurioita.
  • Jälleenrakentaa hiussäikeiden rakennetta.
  • Tekee hiuksista helpommin käsiteltävät latistamatta niitä.

Tutustu kaikkiin kampaamohoitoihin

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.