GENESIS

NEVER BE AFRAID OF FALLING

Kaksivaikutteinen tuotesarja hiustenlähtöä vastaan.

Homepage Genesis 1 Kérastase

Genesis never be afraid homepage Video cover

Ensimmäinen hiustenlähtöä torjuva tuotesarja haurastuneille, kaiken tyyppisille hiuksille

Homepage Genesis 4 Kérastase
Homepage Genesis 5 Kérastase
GENESIS

Hiustenlähtöä torjuva tuotesarja haurastuneille, kaiken tyyppisille hiuksille

Strateginen kaksivaiheinen vaikutustapa vähentää hiustenlähtöä välittömästi vahvistamalla hiuskuitua ja stimuloimalla hiustupen toimintaa pitkäaikaisen hiusten irtoamisen torjumiseksi.

KATSO OPETUSOHJELMAT

SITOUMUKSEMME

Maailma tarvitsee meitä huolehtimaan ja ottamaan siitä vastuuta nyt enemmän kuin koskaan. Vuodesta 2013 lähtien Kérastase ei ole vain kehittänyt hiustenhoitoon liittyvää tietämystä ja asiantuntemusta, mutta olemme myös sitoutuneet minimoimaan ympäristövaikutuksemme. Innovaatio-osaamiseemme nojautuen etsimme jatkuvasti uusia tapoja vähentää jätettä ja auttaa asiakkaitamme tekemään kestävämpiä valintoja.


Lue lisää

POWERTALKS

Voittoa tavoittelemattomien järjestöjen kanssa solmimiemme kumppanuuksien kautta olemme sitoutuneet tukemaan naisten kehittämiä mentorointiohjelmia, jotka auttavat nuoria naisia rakentamaan itseluottamustaan. Käynnistimme aloitteen tammikuussa 2023 Yhdysvalloissa, ja ohjelma tullaan myöhemmin ottamaan käyttöön yli 10 maassa. Tavoitteenamme on auttaa yli 15 000 nuorta naista maailmanlaajuisesti vuoteen 2025 mennessä.


Lue lisää

VARAA AIKA KAMPAAMOON

Kérastase-kampaamot tarjoavat paljon enemmän kuin tavallisen tyvivärjäyksen tai latvojen tasoituksen. Varaa aika lähimpään kampaamoon, niin saat veloituksettoman yksilöllisen hiusanalyysin. Kysy kampaajaltasi myös ylellisestä Fusio-Dose-hoitorituaalista, joka on saatavilla vain kampaamoissa. Kampaamoista löydät myös Kérastase-tuotteet.