Emily Banner new

Kuinka päästä eroon kaksihaaraisista Nutritive -sarjan avulla - Ohje

Seerumi kaksihaaraisille, föönaussuihke, ja kosteuttavat hiustenhoitorutiinit – löydä parhaat kaksihaaraisten hoitokeinot korjaamaan vaurioituneita latvoja. Mutta mitä todella haluat tietää, on mitä kosteuttavia tuotteita käyttää.

Split ends serum
Edine Ahbich Nutritive
Split Ends Serum 2
Ingredients Nutritive Trio
KOSTEUTTAVA SEERUMI HIUSPOHJALLE

UUTUUS – Nutri-Supplement Scalp Serum

Kérastasen Nutri-Supplement Scalp Serum on kosteuttava seerumi kuivalle hiuspohjalle. Se on ultimaattinen hiuspohjahoitomme: niasiiniamidia sisältävä seerumi vapauttaa vitamiineja kuivaan hiuspohjaan ja ravitsee kuivia hiuksia intensiivisesti. Tuotteessa on rasvaton, nestemäinen koostumus, jonka sisältämät vitamiinit ravitsevat hiuspohjaa tehokkaasti. Nopeasti imeytyvä koostumus toimii ihanteellisena ravintolisänä kuivalle hiuspohjalle.

KERRO LISÄÄ

ERITTÄIN RAVITSEVA TIIVISTE KUIVILLE, KAKSIHAARAISILLE LATVOILLE

UUTUUS – Nutri-Supplement Split Ends Serum

Kérastasen Nutri-Supplement Split Ends Serum on erittäin tiivis seerumi ravitsemusta kaipaaville hiuslatvoille. Tämä kaksihaaraisille latvoille tarkoitettu hoito sisältää lipidejä, jotka torjuvat kuivuutta ja sinetöivät latvoja. Sisältää runsaasti tärkeitä ravintoaineita, jotka ravitsevat ja vahvistavat hiuksia.

KERRO LISÄÄ

LÖYDÄ ITSELLESI TÄYDELLINEN HIUSTENHOITORUTIINI

Online hiusdiagnoosi

Olemme luoneet älykkään online-työkalun, jolla voit löytää itsellesi sopivan hiustenhoitorutiinin. Löydämme hiuksillesi parhaat tuotteet vain kahdessa minuutissa. Nopeassa, mutta perusteellisessa kyselyssä keräämme kaikki tarvittavat tiedot muun muassa hiustyypistäsi, hiustesi kunnosta ja elämäntavoistasi auttaaksemme sinua löytämään oikeat tuotteet saavuttaaksesi hyvinvoivat ja kauniimmat hiukset. Pystyt myös helposti löytämään lähimmän Kérastase-kampaamosi, josta voit ostaa suosittelemamme tuotteet. Koe hiuksia mullistavat tulokset Kérastasella.

KERRO LISÄÄ

Nutritive Image 1
Nutritive Image 2
Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.