KERASTASE_CHROMA-ABSOLU_-2V3KERASTASE_CHROMA-ABSOLU_-2V3 CHROMAABSOLU_BAIN_3474637059019_TEXTUTREPOSCHROMAABSOLU_BAIN_3474637059019_TEXTUTREPOS

Bain Chroma Respect
Chroma Absolu

Bain Chroma Respect on kosteuttava ja väriä suojaava shampoo herkistyneille tai vahingoittuneille värikäsitellyille hiuksille.

250 ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO

Kastele hiukset ja poista sitten ylimääräinen vesi pois huolellisesti. Ota kolikon kokoinen annos shampoota. Lisää vettä ja vaahdota. Keskity ensimmäisellä pesulla hiuspohjaan hieroen sormenpäillä ja poistaen epäpuhtauksia. Huuhtele huolellisesti. Levitä hiuksiin toinen kolikon kokoinen annos shampoota vähitellen hieroen ja lisää vettä. Toinen vaahdotus antaa runsaamman vaahdon, joka auttaa puhdistamaan pituuksia aina latvoihin asti. Huuhtele huolellisesti

  • Kérastase Bain Chroma Respect on hellävarainen kosteuttava ja suojaava shampookylpy herkistyineille tai vaurioittuneille värikäsitellyille hennoille tai keskipaksuille hiuksille.
  • Maitomainen geelikoostumus kosteuttaa tehokkaasti ja tekee hiuskuidusta pehmeämmän vähentäen huokoisuutta ja auttaa hiusväriä säilymään pidempään.
  • Jopa 92% värin täyteläisyydestä on säilynyt 6 viikon jälkeen.*
  • Väri on eläväisempi ja jopa 74% kiiltävämpi**
  • Kimmoisat hiukset, kosteuttaa tekemättä hiuksista raskaat. 

*INSTRUMENTAALINEN TESTI
**INSTRUMENTAALINEN TESTI: BAIN CHROMA RESPECT + FONDANT CICA CHROMA
Shampoopullomme on valmistettu 95 % kierrätetystä muovista.

CHROMAABSOLU_ACIDS_INGREDIENTS_FRAGRANCES
Ainesosalista saattaa olla muuttunut. Tarkista aina ainesosalista ostamastasi pakkauksesta.

IN-SALON TREATMENT

Chroma Absolu

Kampaamo käsittely Chroma Absolu Onko toiveissasi terveet ja suojatut värikäsitellyt hiukset?
Kokeile meidän Resurfacant Boosteria ja Amine Acide tiivistettä.
 
Tämä tehokas hoitava yhdistelmä palauttaa hiustesi kunnon värikäsittelyn jälkeen, parantaen hiusten laatua, suojaten värin intensiivisyyttä ja lisäten kiiltoa.