Masque Curl Ideal Discipline 200ml 01 Kerastase Masque Curl Ideal Discipline 200ml 01 Kerastase

Pörröisyyden vähentäminen

Maskératine
Discipline

Maskératine on hiusnaamio paksuille ja vaikeasti hallittaville hiuksille, jotka kaipaavat sileyttä ja pörröisyyden estoa. Tekee hiuksista pehmeät, sileät ja kevyen joustavat.

200 ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO
CC Creme Soleil 02 Kerastase
 • Syvähoitaa hiuksia
 • Silottaa ja pehmentää hiuksia
 • Tekee hiuksista helpommin hallittavat
 • Antaa suojaa pörröisyyttä vastaan
 • Pehmentää ja hoitaa hiuskuituja
 • Tekee hiuksista helpommin muotoiltavat
 • Tekee hiuksista helpommin selvitettävät
 • Nopeuttaa föönausta

Käytä herkistyneisiin hiuksiin kerran viikossa, paksumpiin hiuksiin joka pesukerralla. Käytä pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Hiero pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa 5 minuutin ajan. Vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

Discipline Collection illustration for Video

Tärkeimmät ainesosat

Morpho-Kératine™ Complex:

 • Morpho-Constituing-ainesosat + Surface-Morphing-polymeerit.
 • Palauttaa hiuskuidun yhtenäisyyden ja peittää sen tehden hiuksista helpommin hallittavat sekä suojaten pörröisyyttä vastaan.
 • + Pehmentävät ainesosat: antavat hiuskuidulle äärimmäistä pehmeyttä.
 • + Lipidiainesosat: kosmeettisten lipidien yhdistelmä pinnoittaa hiuskuidun vähentäen pörröisyyttä. + Optimoitu tärkkelys: peittää hiuskuidun auttaen ylläpitämään hiusten rakennetta.

Ainesosien täydellinen luettelo

Aqua / Water – Cetearyl Alcohol – Behentrimonium Chloride – Glycerin – Amodimethicone – Cetyl Esters – Potato Starch Modified – Isopropyl Alcohol – Methylparaben – Trideceth-6 – Benzyl Salicylate – Benzyl Alcohol – Chlorhexidine Dihydrochloride – Cetrimonium Chloride – 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol – Linalool – Alpha-Isomethyl Ionone – Arginine – Serine – Glutamic Acid – Sodium Hydroxide –Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein – Parfum / Fragrance

Painele hiuksista ylimääräinen vesi pois ennen hiusnaamion levittämistä, koska vesi estää vaikuttavien aineiden imeytymisen hiuskuituun.

Kampaamokokemukset

Fusio-Dose: välitön muutos

Fusio-Dose-rituaali on yksilöllisin Kérastasen tarjoama palvelu, ja se on saatavilla ainoastaan kampaamoissa. Erilaisia hoitoyhdistelmiä on jopa 20, ja niiden tulokset ovat välittömiä. Hoito voidaan kohdistaa kahteen hiusongelmaan, kuten kuivuuteen, vaurioihin, pörröisyyteen, ohuuteen tai kiillottomuuteen. Hoitorituaali alkaa hiusanalyysillä, jossa määritetään kaksi hiuksiisi liittyvää tavoitettasi. Sitten kampaajasi valitsee neljästä tiivisteestä sopivan pohjan, jonka vaikutus kohdistuu ensimmäiseen tavoitteeseen. Se yhdistetään johonkin viidestä boosterista toisen hiuksiin liittyvän tavoitteesi täyttämiseksi. Tulokset ovat välittömiä ja ennennäkemättömiä.

Tutustu kampaamokokemuksiin

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.