Pörröisyyden vähentäminen, Kiilto

Masque Elixir Ultime
Elixir Ultime

Sopii täydellisesti kiillottomille, elottoman näköisille hiuksille, jotka kaipaavat kiiltoa. Tämä intensiivinen hoitonaamio hoitaa ja kunnostaa hiusta syvältä tehden niistä silkinpehmeät ja kiiltävät. Kiillottomat hiukset saavat ravitsemusta tullen pehmeiksi ja näkyvästi kiiltävimmäksi. Koostumus sisältää marulaöljyä, jossa on C- ja D-vitamiineja sekä omega-9-rasvahappoa, ja se vahvistaa hiusta. Hiuksista tulee kiiltävämmät ja terveemmän näköiset. Käytettynä yhdessä Elixir Ultime -shampookylvyn kanssa kaksihaaraiset korjaantuvat ja elottoman näköiset hiukset saavat uutta pitkäkestoista hehkua. Tätä hiusnaamiota voidaan käyttää ajoittain hentojen hiusten syvähoitona tai tavallisena hoitona normaaleille tai karheille hiuksille shampoopesun jälkeen.

200 ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO

KAMPAAMOKOKEMUKSET

Elixir Ultime: kallisarvoisten öljyjen antamaa kiiltoa

Tämä viisivaiheinen hoitorituaali tarjoaa kallisarvoisten öljyjen kaikki hyödyt. Rituaalissa käytetään mediassa ylistettyä Elixir Ultime -öljyä, josta sekoitetaan yksilölliset yhdistelmät juuri sinun hiuksillesi. Rentouttava hieronta ja yksilöllinen oil zoning -tekniikka edistävät öljyn vaikuttavien aineiden imeytymistä. Tuloksena on vahvemmat, pehmeämmät ja upeat, luonnollisen kiiltävät hiukset.

Jokainen vaihe on yksilöity erikseen öljyjen avulla, mikä tekee hoitoelämyksestä ainutlaatuisen ja juuri sinun hiuksillesi täydellisesti sopivan. Kampaajasi valitsee hiuksillesi parhaiten sopivan Elixir Ultime -öljyn ja muokkaa sen annostusta kuhunkin vaiheeseen. Hiuksista tulee kevyen tuntuiset, lämmön aiheuttamilta vaurioilta suojatut ja täydellisen kiiltävät.

Tutustu kampaamokokemuksiin

PALVELUT

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.