Fresh-AffairFresh-Affair-233ml-01-Kerastase-233ml-01-Kerastase Fresh-AffairFresh-Affair-233ml-01-Kerastase-233ml-01-Kerastase Homepage-Fresh-Affair-04-KerastaseHomepage-Fresh-Affair-04-Kerastase Fresh-Affair-233ml-02-KerastaseFresh-Affair-233ml-02-Kerastase

Fresh Affair
Fresh Affair

Tämän kuivashampoon tuotekoostumus sisältää E-vitamiinia* ja riisitärkkelystä. Se imee välittömästi ylimääräistä rasvaisuutta ja raikastaa tyven sekä hiukset antaen niille kevyen ja puhtaan tunteen. Sopii kaikille hiustyypeille. Sen lumoava neroli-tuoksu tekee hiuksista vastustamattoman tuoksuiset jopa 24 tunnin ajaksi. Se on sinun paras salainen aseesi hiustenpesujen välissä, treenien jälkeen hiusten ehostamiseksi ja aina kun hiuksesi kaipaavat virkistystä. *E-vitamiinin johdannainen.

233ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO

Fresh Affair on sinun paras salainen aseesi hiustenpesujen välissä, treenien jälkeen hiusten ehostamiseksi ja aina kun hiuksesi kaipaavat pikaista virkistystä. Voit käyttää sitä saadaksesi rasvaisuuden tunteen pois tyveltä ja hiuksista. Ravista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta kuiviin hiuksiin ja tyveen noin 15 cm päästä keskittyen hiustyveen ja hiuspohjaan. Harjaa hiukset. Harjaa hiukset varovaisesti myös alapuolelta poista poistaaksesi ylimääräisen tuotteen. Voit lisätä tuotetta päivän aikana tarvittaessa.

Fresh Affair-233ml-video-visual-Kerastase
Fresh-AffairFresh-Affair-233ml-01-Kerastase-233ml-01-Kerastase_benefits
  • Imee välittömästi ylimääräistä rasvaisuutta tyvestä ja hiuksista
  • Jopa 24 tuntia kestävä pitkäaikainen neroli-tuoksu
  • Jättää tyveen ja hiuksiin kevyen ja raikkaan tunteen

Key Ingredients

Riisitärkkelyksen ja E-vitamiinin yhdistelmä:

  • Riisitärkkelys imee ylimääräistä rasvaisuutta ja tuotejäämiä jättäen tyven ja hiukset puhtaan ja raikkaan tuntuisiksi.
  • E-vitamiini on ravintoaine, jolla on suojaavia ominaisuuksia. Se auttaa estämään hiusten ja hiuspohjan kuivumista

 

Full Ingredients List

BUTANE - ALCOHOL DENAT. - PROPANE - ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE - ORYZA SATIVA STARCH / RICE STARCH - DIISOPROPYL ADIPATE - DISTEARDIMONIUM HECTORITE - LIMONENE - LINALOOL - TOCOPHERYL ACETATE - ASCORBYL PALMITATE - BUTYLENE GLYCOL - HELIANTHUS ANNUUS SEED EXTRACT / SUNFLOWER SEED EXTRACT - CITRAL - HYDROXYCITRONELLAL - GERANIOL - PARFUM / FRAGRANCE

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.