Masquintense Packshot new Masquintense Packshot new Masquintense 2Masquintense 2 Masquintense 4Masquintense 4 Masquintense 3Masquintense 3 Nutritive Benefits 3Nutritive Benefits 3 Hovig NutritiveHovig Nutritive Masquintense Fine Nutritive 200ml 01 KerastaseMasquintense Fine Nutritive 200ml 01 Kerastase

Ravinto

Masquintense
Nutritive

Kérastase Masquintense on hiusnaamio erittäin kuiville, hennoille ja keskipaksuille hiuksille, joka tarjoaa tehokkaan annoksen tiivistettyjä ravintoaineita syvästi vahvistamaan ja ravitsemaan hiuksia. Se on yksi parhaista kuiville ja vaurioituneille hiuksille tarkoitetuista hiusnaamioista. Se sisältää kasvipohjaisia proteiineja ja niasiiniamidia, jotka vahvistavat ja ravitsevat hiusta. Kevyt voide sisältää tehokkaan annoksen tiivistettyjä ravintoaineita, jotka vahvistavat ja ravitsevat hiuksia syvältä. Masquintense on koostumukseltaan vaalean voidemaista, mikä tekee siitä ihanteellisen hiusnaamion hennoille ja keskipaksuille hiuksille. Jopa +89 % välitöntä kosteutusta ja 72 tuntia ravitsemusta.* *Instrumentaaliset testitulokset Masquintensen levittämisen jälkeen

200ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO

VAIHE 1
Kun hiukset on pesty ja pyyhekuivattu, levitä pituuksiin ja latvoihin.

VAIHE 2
Hiero pituuksiin ja latvoihin.

VAIHE 3
Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia.

VAIHE 4
Huuhtele.

Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhdo välittömästi runsaalla vedellä. Jos ärsytystä esiintyy, vähennä käyttötiheyttä.

Hiusnaamio kuiville hiuksille, Masquintense, voidaan käyttää Bain Satin- tai Bain Satin Riche -tuotteiden jälkeen.

Masquintense How to Apply
Nutritive Before After 1
- Täydentää hiuskuidut välttämättömillä ravintoaineilla
- Palauttaa elastisuutta ja hallittavuutta, rakentaa vahvuutta ja joustavuutta
- Jättää suojaavan kalvon hiuksen pintaan kuivuutta vastaan
+89 % välitöntä kosteutusta ja 72 tuntia ravitsemusta*
+52 % lisää pehmeyttä*
+79 % enemmän kiiltoa*

*Instrumentaalinen testi välittömästi Masquintense-tuotteen levittämisen jälkeen

Tärkeimmät ainesosat

Kasvipohjaiset proteiinit : Tässä naamiossa vehnä, maissi ja soija ja täysjyvävilja toimivat ravintolisinä. Ne sisältävät rasvahappoja, omega-rasvahappoja ja vitamiineja ja ravitsevat hiuksia.

Niasiiniamidi: B3-vitamiinin johdannainen, joka lukitsee ravinnon sisäänsä, joten tämä niasiiniamidia sisältävä naamio pystyy vahvistamaan kuitusuojaa hiusten pitkäaikaisen hyvinvoinnin takaamiseksi.

Ravitsevat lipidit: Täydellisesti määritellyllä lipidi- ja glyseriinikoostumuksella oli ihanteellinen suhde, mikä antoi hiuksille täyteläisen, erittäin ravitsevan rakenteen.

Täydellinen ainesosaluettelo

AQUA / WATER ●CETEARYL ALCOHOL ●DIMETHICONE ●GLYCERIN ●BEHENTRIMONIUM CHLORIDE ●AMODIMETHICONE ●CETRIMONIUMCHLORIDE ●PHENOXYETHANOL ●ISOPROPYL ALCOHOL ●SODIUM LAURETH SULFATE ●NIACINAMIDE ●LACTIC ACID ●BUTYLENE GLYCOL ●LINALOOL ●BENZYL ALCOHOL ●HYDROXYCITRONELLAL ●HEXYL CINNAMAL  ●CITRONELLOL ●COUMARIN ●ALPHA-ISOMETHYL IONONE ●GERANIOL ●HYDROLYZED WHEAT PROTEIN ●HYDROLYZED CORN PROTEIN ●HYDROLYZED SOY PROTEIN ●IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT ●PARFUM / FRAGRANCE ●

Ingredients Nutritive

Kasvoin Nutritiven kanssa ja rakastan sitä! On ilo huomata, että kaikentyyppisille kuiville hiukselle on tulossa enemmän tuotetarjontaa hiuspohjasta hiusten latvoihin.

- Hovig Etoyan, Global Professional Ambassador

In Salon Service Fusio Dose

KAMPAAMOPALVELUT

Kysy kampaajaltasi: Kampaamorituaali

Kampaamosi on paljon muutakin kuin paikka, jossa voit korjailla tyvikasvua tai leikkauttaa hiuksiasi silloin tällöin. Varaa aika lähimmästä Kérastase-kampaamosta saadaksesi yksilöllisen hiusanalyysin.

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.