Serum Therapiste Resistance 30ml 01 Kerastase Serum Therapiste Resistance 30ml 01 Kerastase

Jälleenrakentavuus

Sérum Thérapiste
Résistance

Sérum Thérapiste on erittäin vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille tarkoitettu seerumi. Se korjaa hiuskuitua välittömästi vahvistaen ja suojaten hiusta muotoilulaitteiden lämmöltä ja latvojen haaroittumiselta.

30 ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO
CC Creme Soleil 02 Kerastase
  • Lämpösuoja jopa 230 °C
  • Korjaa hiuskuitua
  • Vahvistaa ja pinnoittaa hiuskuituja
  • Tekee föönaamisesta kaksi kertaa nopeampaa
  • Sulkee hiusten latvat
  • Estää kaksihaaraisten syntymistä
  • Sileä ja kiiltävä lopputulos

Käytä pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Hiero pituuksiin ja latvoihin. Föönaa hiukset. Älä huuhtele pois. Voidaan käyttää rakennehoitona märkiin hiuksiin ja myös kuivien hiusten viimeistelyyn.

How to apply video Cover image

Ainesosien täydellinen luettelo

Cyclopentasiloxane – Aqua / Water – Dimethiconol – Dimethicone – Cetearyl Alcohol – Phenyl Trimethicone – Amodimethicone – Phenoxyethanol – Polyquaternium-37 – Trideceth-5 – Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate – Steareth-20 – Cetyl Hydroxyethylcellulose – Linalool – Glycerin – 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol – Citronellol – Trideceth-10 – Ppg-1 Trideceth-6 – Geraniol – Glycine – Arginine – Proline – Tyrosine – Glutamic Acid – Chlorhexidine Digluconate – Serine – Benzyl Alcohol – Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein – Isoeugenol – Safflower Glucoside – Alpha-Isomethyl Ionone – Trehalose – Tamarindus Indica Seed Polysaccharide – Myrothamnus Flabellifolia Leaf Extract – Parfum / Fragrance

Kampaamokokemukset

Fusio-Dose: välitön muutos

Fusio-Dose-rituaali on yksilöllisin Kérastasen tarjoama palvelu, ja se on saatavilla ainoastaan kampaamoissa. Erilaisia hoitoyhdistelmiä on jopa 20, ja niiden tulokset ovat välittömiä. Hoito voidaan kohdistaa kahteen hiusongelmaan, kuten kuivuuteen, vaurioihin, pörröisyyteen, ohuuteen tai kiillottomuuteen. Hoitorituaali alkaa hiusanalyysillä, jossa määritetään kaksi hiuksiisi liittyvää tavoitettasi. Sitten kampaajasi valitsee neljästä tiivisteestä sopivan pohjan, jonka vaikutus kohdistuu ensimmäiseen tavoitteeseen. Se yhdistetään johonkin viidestä boosterista toisen hiuksiin liittyvän tavoitteesi täyttämiseksi. Tulokset ovat välittömiä ja ennennäkemättömiä.

Tutustu kampaamokokemuksiin

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.