Blond Absolu Header Banner
YOU DARE, WE CARE

Blond Absolu | Hiustenhoitosarja

Blond Absolu on täydellinen ratkaisu vaaleille hiuksille. Säilytä hiustesi kirkas, raikas ja kiiltävä sävy Blond Absolu-sarjalla.

Blond Absolu Ker Product Cover Image
Blond Absolu Model 1
Blond Absolu Model 2
Blond Absolu Model 3 new
HCD Banner Blond Absolu
BLOND ABSOLU

Blond Absolu on ainutlaatuinen yhdistelmä hyaluronihappoa ja Alppikukkaa.

Blond Absolu on vastaus kaikille vaaleille hiuksille. Tuotesarja ravitsee hiuskuituja syvältä ja neutralisoi ei-toivottuja keltaisen sävyjä kirkkaan vaaleita hiuksia varten.

Katso koko tuotesarja tästä

SITOUMUKSEMME

Maailma tarvitsee meitä huolehtimaan ja ottamaan siitä vastuuta nyt enemmän kuin koskaan. Vuodesta 2013 lähtien Kérastase ei ole vain kehittänyt hiustenhoitoon liittyvää tietämystä ja asiantuntemusta, mutta olemme myös sitoutuneet minimoimaan ympäristövaikutuksemme. Innovaatio-osaamiseemme nojautuen etsimme jatkuvasti uusia tapoja vähentää jätettä ja auttaa asiakkaitamme tekemään kestävämpiä valintoja.


Lue lisää

POWERTALKS

Voittoa tavoittelemattomien järjestöjen kanssa solmimiemme kumppanuuksien kautta olemme sitoutuneet tukemaan naisten kehittämiä mentorointiohjelmia, jotka auttavat nuoria naisia rakentamaan itseluottamustaan. Käynnistimme aloitteen tammikuussa 2023 Yhdysvalloissa, ja ohjelma tullaan myöhemmin ottamaan käyttöön yli 10 maassa. Tavoitteenamme on auttaa yli 15 000 nuorta naista maailmanlaajuisesti vuoteen 2025 mennessä.


Lue lisää

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.