Cicaplasme Packshot new Cicaplasme Packshot new Cicaplasme Product in Hand newCicaplasme Product in Hand new Cicaplasme TextureCicaplasme Texture Blond Absolu Benefits 1Blond Absolu Benefits 1 Blond Absolu Quote HovigBlond Absolu Quote Hovig

Vaalennettujen hiusten hoito

Cicaplasme
Blond Absolu

Blond Absolu Cicaplasme Hair Serum by Kérastase on lämpösuojaseerumi, joka korjaa hiusten vaurioita ja silottaa niitä. Tämä vaaleille hiuksille tarkoitettu hoito sisältää hyaluronihappoa ja alppiruusu-uutetta, jotka kosteuttavat ja vahvistavat hiuksia. Opalisoiva maitomainen seerumi yhtenäistää välittömästi vaaleiden hiusten vaurioituneet alueet, olitpa sitten viileän sävyinen tai hunajablondi tai sinulla on vain raitoja. Sillä on myös muotoilevia ja tasoittavia vaikutuksia, ja se suojaa hiustenmuotoiluvälineiltä jopa 230 °C:n lämpötilaan asti sekä muilta ulkoisilta aggressioilta. Hiukset ovat 32 kertaa vahvemmat*, ja niissä on -56 % vähemmän pintavaurioita*. *Instrumentaalinen testi Cicaplasme -tuotteen käytön jälkeen

150ml

LÖYDÄ LÄHIN KAMPAAMO
Benefits Blond Absolu Kérastase

Tasoittaa välittömästi vaaleiden hiusten vaurioituneita alueita. Tekee hiuksista sileät. Lämpösuoja 230 °C asti.

 +69 % pehmeyttä*
 -56% pintavaurioita*
32x vahvemmat hiukset*
230 °C:n lämpösuojaus*

*Instrumentaalinen testi Cicaplasme -tuotteen käytön jälkeen

PYYHEKUIVATTUIHIN HIUKSIIN: Ota 2–4 painallusta hiusten pituuden ja paksuuden mukaan. Levitä latvoihin asti ja kampaa hiukset, jotta tuote levittyy tasaisesti. Kuivaa hiukset hiustenkuivaajalla tai anna ilmakuivua. KUIVIIN HIUKSIIN: Levitä kuiviin hiuksiin föönauksen tai ilmakuivauksen jälkeen viimeistelytuotteen tavoin hallitaksesi pörröisyyttä ja tehostaaksesi kiiltoa. Muotoile haluamaasi tapaan.

Tärkeimmät ainesosat

Ainutlaatuinen yhdistelmä tehokasta hyaluronihappoa ja alppitähteä: 

  • Hyaluronihappo täyttää ja hoitaa hiussäikeiden halkeamia sisältäpäin tehden hiussuomusta tasaisen ja syvältä ravitun. Tämä erittäin tiivistetty happo vahvistaa hiuksia suojaten niitä tulevilta vaurioilta.
  • Alppitähti sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat suojaamaan hiuksia päivittäisiltä vaurioilta. Se myös pehmentää ja rauhoittaa herkistyneitä hiussäikeitä.

Ainesosien täydellinen luettelo

Aqua / Water - Cetyl Alcohol - Cetearyl Alcohol - Cetyl Esters - Amodimethicone - Behentrimonium Methosulfate - Phenoxyethanol - Quaternium-33 - Tocopherol - Behentrimonium Chloride - Trideceth-6 - Limonene - Isopropyl Alcohol - Cetrimonium Chloride - Glycerin - Citric Acid - Sodium Hyaluronate - Serine - Ethylhexyl Salicylate - Linalool - Sodium Hydroxide - Ci 60730 / Ext. Violet 2 - Citronellol - Leontopodium Alpinum Flower / Leaf Extract - Malva Sylvestris Flower Extract / Mallow Flower Extract - Sodium Benzoate - Potassium Sorbate - Parfum / Fragrance

Cicaplasme-tuotetta voidaan käyttää myös yöseerumina, jolloin se uudistaa herkistyneitä hiussäikeitä syvältä yön aikana. Aamulla hiukset tuntuvat pehmeän keveiltä.

In Salon Ritual Blond Absolu Kérastase

Kampaamorituaali

Fusi-Dose: Koe Blond Absolu Booster

Tehokkaasti korjaava koostumus, joka auttaa vaaleaa sävyä pysymään luonnollisena värjäysten välissä. Tiivistetyt hoitavat ainesosat korjaavat vaalennuksen herkistämiä hiussäikeitä välittömästi.                                                                           

  •  Korjaa teknisten, kemiallisten ja lämpökäsittelyjen aiheuttamia vaurioita.
  • Jälleenrakentaa hiussäikeiden rakennetta.
  • Tekee hiuksista helpommin käsiteltävät latistamatta niitä.

Tutustu kaikkiin kampaamohoitoihin

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.