Koronaviruksen aiheuttaman, kuukausia kestäneiden rajoitusten ja sulun jälkeen maailma haukkoi henkeään, kun ruskeahiuksinen Emily Ratajkowski paljasti uuden lookkinsa kesäkuun 22. päivä. Feministinen Instagram-kuningatar oli vaalentanut hiuksensa! Vaikka muutos shokeerasi suuren yleisön, Emily oli oikeastaan harkinnut sitä jo pidemmän aikaa. Kuten monet muut luonnostaan tummahiuksiset naiset hän oli huolissaan hiustensa vaalentamisesta kokonaan. Mitä vaalennusprosessi tekisi hänen hiuksilleen? 

Kuitenkin Kérastasen vaaleiden hiusten hoitosarjan, Blond Absolun, villin menestyksen jälkeen oli selvää, että kuka tahansa voi vaalentaa hiuksensa ja olla varma, että vastavaalennettujen hiusten hoito on luotettavissa käsissä. Nyt, kun Cicaextreme-tuotteet lanseerataan, Emily ja muut äärimmäisen vaaleahiuksiset voivat nauttia unelmiensa hiuksista ilman, että heidän tarvitsee huolehtia vaalennuksen aiheuttamista vaurioista ja hiusten katkeilusta.

Kun kampaamot ympäri maailman avasivat ovensa uudelleen, Emily todisti, että hiusten vaalentaminen on on mahtava tapa saada raikas alku. Kävi tosin ilmi, että Emily värjäsi hiuksensa takaisin ruskeaksi muutamaa viikkoa myöhemmin. Kérastasen avulla voit muuttaa mieltäsi niin monta kertaa kuin haluat, ja me odotamme sinua ylellisten hiustenhoitotuotteiden kanssa toisella puolella. 

Rendez-vous at the salon

Find your nearest salon

Far more than the place to get your root touch-up or an occasional trim, book an appointment at your nearest Kérastase salon for a complimentary personalized hair diagnosis.

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.