BLOND ABSOLU

Vaaleahiuksisen kunnianhimon määritelmä

Vaaleahiuksisuus on kuin ajattelutapa. On kuitenkin ihan jotain muuta olla äärimmäisen vaaleahiuksinen. Opi ymmärtämään koskaan täysin tyytyväisen naisen psyykettä.

Meidän mielestämme hiusten vaalentaminen on aina rohkea siirto. Mutta on olemassa vaaleahiuksisia, ja sitten on olemassa vaaleahiuksisia. Jotkut haluavat auringonvaalentamia raitoja hiuksiinsa, ehkä pari astetta vaaleampia kuin mitä hiusten oma väri on.
Toiset haluavat jotakin... ääripäästä.

Hiusten vaalentaminen voi olla eeppisen hankalaa niille vaalennukseen koukuttuneille vaalennusaddikteille, jotka jatkuvasti haluavat vaaleimman värisävyn, tai naisille joilla on alkujaan tummemmat hiukset, tai sekä myös niille, joilla on luonnostaan kiharat ja ehkä myös kuivat hiukset. Meidän mielestämme nämä vaaleahiuksiset naiset ovat kaikista rohkeimpia. Tinkimättömimpiä. Nämä äärimmäisen vaaleahiuksiset ovat tavallaan vaaleahiuksisen ajattelutavan äärimmäisiä ikoneja. Vaaleahiuksinen ajattelutapa jonka mukaan rohkean liikkeen tekemistä ei koskaan tule vältellä. Tai että elämässä tulisi tyytyä muuhun kuin kaikkein parhaimpaan, mikä pätee myös hiustenhoidossa.

Äärimmäisen vaaleahiuksisia on varoitettu, ja he kuitenkin vaalensivat hiuksensa. Heidän äitinsä sanoivat, että luonnostaan tummahiuksiset eivät näytä hyviltä vaaleahiuksisina. Heidän ystävänsä muistuttivat heitä ottamaan rauhassa vaalennusaineen kanssa. Heidän kampaajansa kertoivat heille kerran, että hiukset olivat luonnostaan niin vaikea käsitellä, puhumattakaan jos niitä lähtisi värikäsittelemään. 

« Pötyä, he sanoivat. Haluan olla vaaleahiuksinen ja aion olla vaaleahiuksinen. Mikään ei voi pysäyttää minua »

Kérastase tekee kunniaa niille vaaleahiuksisille, joita varoitettiin, ja silti he vaalensivat hiuksensa. Heidän vaativa luontonsa ja sisukkuutensa saa meidät etsimään parhaita ainesosia, kehittämään läpimurtokoostumuksia, joiden ansiosta me kaikki voimme olla vaaleahiuksisia, jos vain uskallamme. Cicaextreme syntyi teidän tarpeisiinne, vaaleiden hiusten uuden ulottuvuuden hiustenhoitotuotteet, inspiroituneena äärimmäisyyksiin hakeutumisesta.

Te jotka vielä epäröitte: tässä on joitakin yleisiä harhaluuloja hiusten vaalentamisesta ja kuinka ne voidaan välttää oikean Cicaextreme-hiustenhoitorutiinin avulla.

Myytti #1: Hiuksesi ovat liian tummat, jotta voisit vaalentaa ne.

Niin monet meistä ovat saaneet kuulla, että vaaleat hiukset eivät näytä hyvältä luonnostaan tummahiuksisella. Me olemme eri mieltä. Meidän mielestämme kuka tahansa voi näyttää fantastiselta vaaleahiuksisena. Sinun tulee vain löytää kampaajasi kanssa oikea sävy, ja sitten käyttää väriä ylläpitäviä tuotteita jälkikäteen.

On totta, että tummia hiuksia pitää vaalentaa enemmän, jotta hiuksista poistetaan oikea määrä pigmenttiä halutun vaalean sävyn saavuttamiseksi. Tämä prosessi heikentää hiusta tehden siitä alttiin kuivuudelle ja katkeilulle. Voit torjua tätä vaikutusta lisäämällä joitakin Cicaextreme-tuotteita Blond Absolu -rutiiniisi. Extra dare means extra care.

Myytti #2 Jos jatkat hiusten vaalentamista, ne tippuvat pois.

Ei, jos kampaajasi tietää, mitä hän tekee. Vaalennusaddiktit, joille mikään ei riitä, ovat harvassa. He haluavat dramaattisen lookin, jossa tyvikasvu ei tule kuuloon koskaan. Siksi he istuvat jatkuvasti kampaamotuolissa vaalennusaine päässään.

Jos haluat vaalentaa hiuksiasi enemmän, mutta pelkäät sen tuhoavan hiuksesi, juttele kampaajasi kanssa siitä, mitä hiuksesi kestävät. Kun teidät sen, voit pysyttäytyä siinä. Tarvitset vain oikean hiustenhoitorutiinin, joka pitää hiuksesi kosteutettuna ja auttaa torjumaan katkeilua. Cicaextreme on ystäväsi.

Rutiini vaalennusaddikteille

Myytti #3: Kiharat hiukset on jo sellaisenaan vaikeat käsitellä. Haluatko varmasti myös vaalentaa ne?

Joo, miksi ei? Kyllä tahdon! Näin kiharahiuksinen nainen sanoo heille, joiden mielestä olisi liikaa jos hän myös vaalentaisi hiuksensa. Se ei olisi liikaa. Hän on täydellinen.

On totta, että kiharat hiukset ovat taipuvat kuivuuteen, mitä vaalennuskäsittely saattaa pahentaa, mutta siitä ei tarvitse olla huolissaan. Sinun täytyy vain kosteuttaa hiuksiasi erittäin paljon, ja sitä varten Cicaextreme on täällä. Meidän uusi hyaluronihappo-duomme menee hiuksen sisälle ja sulkee hiussuomut, minkä ansiosta vaaleat kiharasi pysyvät pehmeinä ja joustavina. Kaikki mitä tarvitaan on hiuksiin jätettävä päivä- ja yöhoitotuote ja hieman lisähoitoa viikonloppuisin.

Rutiini vaaleille kiharille hiuksille

Rendez-vous at the salon

Far more than the place to get your root touch-up or an occasional trim, book an appointment at your nearest Kérastase salon for a complimentary personalized hair diagnosis.

Palvelut

Henkilökohtainen hoito

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose kampaamossa

Lue lisää Kérastasen ainutlaatuisesta kampaamohoidosta, joka aikaansaa muutoksen hiuksissa alle 5 minuutissa.

Two Zones Block pre footer model Image

Oikeat tuotteet sinulle

Vastaa hiusanalyysikyselyyn ja löydä parhaat tuotteet hiustoiveidesi täyttämiseen.